(P) Frumusețe 100% vegană: un nou brand de frumusețe este oficial în România

Love Beauty and Planet, un brand de frumusețe născut din dorința de a oferi fiecăruia dintre noi posibilitatea de a dărui un strop de iubire planetei, este oficial în România. Ești pregătită să arăți bine, să te simți bine și, în același timp, să faci bine planetei?

Planeta. Natura. Se schimbă odată cu trecera timpului. Le simți energia, gustul și inspirația, le explorezi la pas sau le parcurgi în viteză. Le simți cu toată ființa ta. În paralel, impactul pe care risipa de plastic sau deșeurile îl au asupra ecosistemului devine din ce în ce mai îngrijorător, iar ambalajele din plastic sunt în continuare o amenințare continuă pentru mediul înconjurător.

Ce se întâmplă atunci când orașul pe care îl iubești se află pe o planetă aflată în primejdie? Ce se întâmplă atunci când vrei să arăți bine, dar și să faci bine? Poți, de exemplu, să le oferi un strop de iubire, prin intermediul unor mici acțiuni zilnice – #smallactsoflove. Și, de cele mai multe ori, poți debuta cu felul în care vezi frumusețea, cu felul în care îți îngrijești pielea sau părul, căci, printre altele, acestea rămân contactul tău cu restul lumii. Pentru că felul în care te raportezi la sănătatea planetei ar trebui să fie sinonim cu felul în care ne privim în oglindă zi de zi.

Love Beauty & Planet, noul brand Unilever, crede că tot ceea ce facem trebuie să treacă un test simplu, printr-o întrebare la fel de simplă: Oferă acest lucru frumusețe și ajutor și planetei? Dacă răspunsul este „Nu”, atunci trebuie să renunți la acțiunea respectivă.

Alternativa clean

Așa cum sugerează numele, produsele Love Beauty & Planet sunt minunate deopotrivă pentru tine și pentru planetă. Totul pleacă de la formulele acestora, care se bazează pe ingrediente de origine naturală, 100% vegane, cruelty-free, fără adaos de parabeni, sulfați și silicon. Parfumurile excepționale ale acestora se datorează includerii de uleiuri esențiale provenite din surse etice. Furnizorul de parfumuri este Givaudan, ce se concentrează pe aprovizionarea responsabilă și pe susținerea comunităților locale, asigurându-se, totodată, că se îndeplinesc standarde ridicate în materie de sănătate și siguranță, integritate socială, de mediu și de afaceri.

Flacoanele create din plastic 100% reciclat (inclusiv etichetele, ușor de îndepărtat, astfel încât nimic să nu poată interfera cu procesul de reciclare) sunt complet reciclabile, acesta fiind unul dintre multiplele elemente care încorporează „Planul Unilever pentru un stil de viață sustenabil”. Love Beauty & Planet consideră că locul amprentelor este în nisip, nu în mediul înconjurător. Ca atare, face tot ceea ce-i stă în putință pentru a se asigura că are o amprentă de carbon neutră.

Portofoliul Love Beauty & Planet cuprinde produse pentru îngrijire părului (șampon, balsam, șampon uscat, mască) și produse pentru curățarea și îngrijirea pielii (gel de duș, loțiuni pentru corp).

Love Beauty & Planet cuprinde:

  • Colecția cu unt de Muru Muru & trandafir: șampon, balsam și mască pentru păr vopsit, gel de duș, loțiune pentru corp
  • Colecția cu apă de nucă de cocos & mimoză: șampon, balsam pentru volum , gel de duș, loțiune pentru corp
  • Colecția cu ulei de nucă de cocos și ylang-ylang: șampon, balsam și mască pentru păr deteriorat
  • Colecția cu rozmarin organic și vetiver: gel de duș, șampon și balsam pentru păr normal cu tendință de îngrășare
  • Colecția cu unt de Shea și lemn de santal: gel de duș și loțiune pentru corp
  • Șampon uscat cu citrice & ceai verde

Angajamente de lungă durată

Obiectivele principale ale brandului pentru un viitor mai bun și o planetă mai fericită sunt obținerea ingredientelor naturale din surse etice si durabile certificate, reducerea deșeurilor, reducerea emisiilor de carbon prin utilizarea tehnologiilor moderne și susținerea misiunilor tinerilor activiști de mediu.

Love Beauty & Planet este disponibil în magazinele de profil, dar și on-line (douglas.ro, emag.ro, elefant.ro). Mai multe informații sunt disponibile online, pe https://www.lovebeautyandplanet.com/ro/home.html, dar și în social media, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/lovebeautyandplanetro/ și pe contul de Instagram https://www.instagram.com/lovebeautyandplanet_ro/

Love Beauty & Planet te inspiră să faci o schimbare în fiecare zi,
pentru tine și pentru viitor.  #smallactsoflove #lovebeautyandplanet #vegan

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.