(P) FOLTENE Pharma Kit tratament împotriva căderii părului pentru femei

Laboratoarele Foltène au creat doua game de produse, specifice pentru femei și bărbați, care să te ajute să îți păstrezi sănătatea părului tau. Pentru că suntem diferiți și problemele noastre sunt diferite.

La bărbați, căderea părului este localizată, precoce (poate începe la 20 de ani) și progresivă. Ea este agravată de excesul de sebum, mătreață, stres, poluare.

La femei, căderea părului este difuză și sezonieră. Ea este agravată de dietele incorecte, tratamentele chimice (vopsit, permanent, etc), naștere, alăptare, stres.

În consecință, Laboratoarele Foltène, după cercetări aprofundate, au creat două game de tratament și șampon împotriva căderii părului specializate pe acțiuni diferite pentru femei și bărbați.

Tratament împotriva căderii părului pentru femei: Limitează căderea părului, stimulează creșterea naturală a acestuia și, în același timp, hrănește și fortifică fibra capilară. Pe bază de Tricalgoxyl® și Complex de biominerale, tratamentul Foltene pentru femei stimulează creșterea părului și normalizează ciclul de viață al acestuia. După numai o lună de tratament apar primele rezultate. După 3 luni, testele au demonstrat creșterea semnificativă a procentului firelor de păr cu 10,3% și diminuarea procentajului de fire căzute cu 10,2%.

Șampon împotriva căderii părului pentru femei: Formula este o sursă de energie și vitalitate pentru părul fin, subțiat și fragil. Ingredientul activ patentat de Foltene, Tricalgoxyl®, întărește firul de păr și readuce echilibrul natural al scalpului. Extractul de Panax Ginseng furnizează părului energie, conferind strălucire și volum. Protejează scalpul și părul împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, care cauzează îmbătrânirea. Această formulă nu conține SLES, asigurând o acțiune de curățare delicată, păstrând sănătatea părului fără a altera filmul protector natural al părului. Firul de păr își recâștigă vitalitatea, volumul și strălucirea naturală.

Produsele Foltene Pharma sunt disponibile în Farmaciile Help Net și pe www.farmaciaonline.ro.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.