(P) Estée Lauder: cum profiți de fiecare secundă a somnului de frumusețe

Pionier în tratamentele de recuperare pe timpul nopții, Estée Lauder a înțeles, printre primii din industria frumuseții, că noaptea este momentul cel mai prielnic pentru recuperarea pielii, implicit a tenului. Bazându-se pe zeci de ani de expertiză în domenii de cercetare precum ADN și cronobiologie, Estée Lauder revoluționează refacerea pielii față de daunele produse pe timp de zi cu Advanced Night Repair Serum II.

Advanced Night Repair a fost dezvoltat pentru a preîntâmpina în mod vizibil semnele timpului

Cu tehnologia revoluționară ChronoluxCB™, serul Advanced Night Repair combină purificarea și sincronizarea celulară, pentru a ajuta pielea să repare leziunile vizibile care au apărut prin influențe exterioare precum raze ultraviolete și poluare. Liniile fine și ridurile mici sunt reduse, pielea este hidratată în mod durabil: pielea arată mai tânără, mai proaspătă și mai netedă.

De asemenea, pielea își va recăpăta fermitatea, simțindu-se în același timp mai fină.

Știința din spatele unui produs revoluționar!

Oamenii de știință de la Estée Lauder au fost printre primiii care au înțeles importanța ritmului cicardian de 24h specific pielii și cât de esențială este refacerea genelor pentru sincronizarea cu reparația și protecția naturală a pielii. Astfel, au descoperit un proces critic de refacere strâns legat de catabolismul celulelor: procesul prin care celulele pielii elimină resturi interne ce pot provoca leziuni celulare, ceea ce determină eficientizarea reparației naturale a pielii. Din păcate, această competență a celulelor își pierde din intensitate odată cu vârsta.

De aceea, Estée Lauder a creat tehnologia ChronoluxCB™ în spijinul tuturor femeilor, indiferent de vârstă, combinând tehnologii puternice de purificare și sincronizare pentru a maximiza refacerea pe timp de noapte.

Cu un ser ce are și efecte antioxidante și de hidratare profundă, te poți trezi cu un aspect al pielii vizibil mai frumos – zi de zi!

 

Etichete: ten
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.