(P) Epilarea definitivă cu laser – preț și avantaje

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile și-au manifestat un interes ridicat pentru a arăta cât mai bine și pentru a se simți frumoase în pielea lor.

Îndepărtarea părului nedorit de pe corp însă este o problemă care le-a preocupat pe acestea dintotdeuna. Ele au încercat, astfel, tot felul de metode de epilare, folosind diferite ingrediente sau instrumente – zahăr, ață – iar mult mai târziu, femeile au utilizat tehnici ce implică aparatele de epilat, cremele depilatoare, epilarea cu ceară sau cu lama de ras.

Părul nedorit de pe corp reprezintă o adevărată corvoadă pentru femeile care s-au aflat mereu în căutarea unor soluții de epilat cu rezultate pe termen lung. Așa că, atunci când s-a inventat epilarea definitivă cu laser, femeile au fost extrem de fericite că, în sfârșit, au găsit metoda ideală de a scăpa definitiv de părul nedorit.

Ce presupune epilarea definitivă cu laser?

Epilarea definitivă este o tehnică care utilizează fascicule de lumină cu ajutorul căreia părul nedorit este îndepărtat definitiv. Prin intermediul unui dispozitiv, care respectă cele mai înalte exigențe calitative și care poartă denumirea de Elysion, se obține epilarea definitivă. Rezultă o piele catifelată pe care vei fi mândră să o etalezi, indiferent de hainele pe care le vei purta.

Epilarea definitivă cu laser constă în distrugerea foliculului de păr ce se află în stadiul inițial de creștere fără a afecta celelalte țesuturi cutanate. După efectuarea planului de tratament complet, procesul de creștere a foliculilor va fi în totalitate blocat, astfel că aceștia nu se vor mai regenera.

Epilarea definitivă cu laser – ce avantaje oferă

  • Economii de resurse (timp și bani);
  • Eliminarea părului nedorit pe o perioadă îndelungată;
  • Rezultate încă din prima ședință de epilare definitivă;
  • Epilarea cu Elysion nu implică durere;
  • Procedura de epilare definitivă cu laser este una sigură și plăcută;
  • Înlăturarea riscurilor de iritație care pot apărea la nivelul pielii în urma tehnicilor tradiționale de epilare.

Pentru cine nu este potrivită procedura de epilare definitivă?

Acest procedeu nu este indicat persoanelor care suferă de diferite afecțiuni la nivelul pielii cum ar fi dermatite, psoriazis, vitiligo, pete cutanate sau prezintă la nivelul țesutului cutanat o sensibilitate extrem de ridicată. De asemenea, procedura de epilare definitivă nu se recomandă celor care au tatuaje.

Femeile însărcinate sau care alăptează nu pot beneficia de un astfel de tratament de epilare definitivă. Cei care iau medicamente precum antidepresive triciclice și fenitoine ar trebui să ceară mai întâi sfatul expertului înainte de a face demersurile pentru epilat definitiv.

Ce preț are epilarea definitivă cu laser

Prețul unui epilat definitiv depinde de zonele în care dorești să scapi de părul nedorit, dar și de numărul ședințelor de care ai nevoie. La Clinica Yiara poți găsi oferte de nerefuzat – de exemplu, un pachet de opt ședințe full body – picioare integral, zona inghinală plus axilă costă 4000 de lei. Dacă te-ai hotărât să scapi pe deplin de părul nedorit, optează pentru epilarea definitivă cu laser de la clinica Yiara. Oferta este limitată!

Clinica Yiara – aparaturi ultramoderne, rezultate peste așteptări

Specialiștii de la Clinica Yiara oferă servicii de calitate premium cu rezultate care întrec orice așteptări. Aparaturile ultramoderne și tehnologiile de ultimă generație precum și experiența specialiștilor asigură o satisfacție garantată fiecărei persoane care îi trece pragul centrului estetic.

Un plan de tratament personalizat nevoilor tale

Indiferent că ai nevoie de epilarea definitivă cu laser, de criolipoliză sau de velashape, specialiștii de la Yiara vor ști cu exactitate care sunt procedurile care îți sunt necesare. Stabilind împreună cu esteticianul planul de tratament în conformitate cu nevoile tale, te vei bucura de cele mai bune rezultate.

De obicei, epilarea definitivă se întinde pe parcursul a mai multor ședințe de epilare ce pot avea loc la intervale diferite de timp – de la câteva săptămâni, la câteva luni. De obicei, numărul ședințelor de epilare definitivă cu laser depinde de tipul pielii, de culoarea părului și de zonele tratate.

Pentru că suntem pasionați de frumusețea ta!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.