(P) Descoperă Quick Dry Heat Spray de la Maria Nila pentru protecție termica eficientă

QUICK DRY HEAT SPRAY este un produs de protecție termică, creat pentru a-ți oferi posibilitatea de a fi creativă în ceea ce privește coafurile, asigurându-te, în același timp, că părul tău e protejat de factorii externi. Când părul este degradat din cauza căldurii nu mai poate fi reparat, astfel că protecția sa trebuie să fie o prioritate. Produsul trebuie utilizat în prima etapă a procesului de styling, atunci când părul se schimbă din ud spre uscat, drept spre ondulat sau ondulat spre drept. Sprayul nu conține sulfați sau parabeni, este 100% vegan și ambalajul este compensat climatic.

Utilizarea instrumentelor fierbinți, fără un strat de protecție termică aplicat în prealabil, cauzează arderea firul de păr, ceea ce înseamnă că firele despicate vor fi vizibile nu doar la vârfuri, ci și în secțiunea de pe mijlocul părului. QUICK DRY HEAT SPRAY are proprietatea de a proteja părul de căldura degajată de instrumentele de styling. Pentru a fi eficient, se aplica de la distanță, pe părul ușor umed, parte după parte, astfel încât să acopere întreaga suprafață a capului.

Când părul este ud, sensibilitatea sa este mai pronunțată decat atunci când este uscat. Apa are valoarea 7 pe scara pH-ului și va deschide cuticulele capilare, fapt ce rezultă într-o fragilitate crescuta. QUICK DRY HEAT SPRAY oferă două efecte protectoare – protejează părul de căldură și reduce durata de uscare a acestuia.

Pentru părul cu tendințe de îngrășare sau pentru a evita produsele care îngreunează textura, spray-ul QUICK DRY HEAT SPRAY este alternativă perfectă, înlocuind produsele tradiționale cremoase.

Brandul Maria Nila oferă o gamă largă de produse de îngrijire a părului și de protecție a culorii. Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, produse în Suedia, netestate pe animale, nu conțin sulf sau parabeni, și garantează cea mai înaltă calitate a ingredientelor și a ambalajelor.

Produsele Maria Nila sunt certificare de Leaping Bunny, Peta și Vegan Society. De asemenea, toate ambalajele de la Maria Nila sunt compensate climatic prin Plan Vivo si prin furnizarea de produse profesionale de înaltă calitate, Maria Nila face un pas înspre spre o lume mai durabilă și mai prietenoasă.

Produsele pentru îngrijirea parului Maria Nila sunt disponibile în România exclusiv în magazinele ProfiHairShop și online pe profihairshop.ro și marianila.com.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.