(P) Descoperă o nouă experienţă senzorială

By  | 

Odată cu lansarea noului său parfum, SHINE BLUE, Heidi Klum te îndeamă să-ţi laşi simţurile cucerite de o nouă experienţă olfactivă.

SHINE BLUE este un parfum unic, o expresie proaspătă, spumantă şi delicată a parfumului Shine. Parfumul este inspirat de frumuseţea, energia şi senzualitatea lui Heidi, astfel că în compoziţia sa se regăsesc tonuri fructate, miresme uşoare, marine, şi  arome de mosc.

Parfumul SHINE BLUE îţi trezeşte simţurile cu mireasma sa energizantă şi recreează atmosfera unei oaze în care timpul se opreşte pentru ca simţurile să capteze beneficiile naturii şi ale priveliştii. SHINE BLUE surprinde esenţa energizantă a oceanului în notele de mijloc ce împrăştie o boare marină. În acelaşi timp, parfumul are un ton de chihlimbar, cald, precum valurile ce se îngână cu asfinţitul. Ca şi Heidi, SHINE BLUE radiază, oferind energie, feminitate şi bucurie.
 
La o primă întâlnire olfactivă, parfumul emană o mireasmă revigorantă, de bergamotă şi pepene roşu, animat de subtile note de crin şi iasomnie. Domolirea parfumului scoate la iveală miresmele marine, efervescente care înconjoară notele de trandafir şi de floare de frangipani ce sunt asemenea unei explozii de feminitate. Notele de bază ale parfumului dezvăluie aroma fină, lemnoasă a îmbinării dintre santal şi cedru, acompaniate şi de moscul alb.
 
“Am vrut ca SHINE BLUE să surprindă emoţia reveriei atunci când marea, soarele şi nisipul se contopesc. Parfumul îmbină notele fructate cu cele lemnoase şi cu cele marine, tocmai pentru a crea o senzaţie de prospeţime, de senzualitate incandescentă şi de revigorare efervescentă. E o plăcere să porţi SHINE BLUE, mai ales că te face să radiezi serenitate”, a declarat Heidi Klum despre noul ei parfum. 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *