(P) Cum folosesti laptisorul de matca pentru un bronz perfect?


COSMO îţi arată cum să foloseşti lăptişorul de matcă pentru a avea un bronz perfect.

Cu siguranţă şi tu iubeşti vara şi cât de curând te vei afla pe nisip, cu marea în faţă, relaxându-te şi aşteptând să ai un bronz reuşit. Cu toate acestea, este important ca acesta să fie şi sănătos – ştii doar că soarele poate fi foarte periculos!

Bronzul natural arată cel mai frumos pe pielea oricărei femei, însă expunerea la soare poate fi riscantă dacă nu este făcută cum trebuie. Cremele autobronzante nu dau mereu cele mai bune rezultate, iar solarul nu este tocmai sănătos, deci ce e de făcut? Te-ai gândit vreodată să încerci lăptişorul de matcă?
 

Ce este de fapt lăptişorul de matcă?

Poate că ai auzit de multe ori vorbindu-se despre el, dar nu ştii exact ce reprezintă. Ei bine, este o secreţie de culoare crem-aurie produsă de albinele lucrătoare pentru a hrăni regina stupului. Se obţine din amestecul mierii cu substanţe existente în glandele secretoare ale unor albine tinere, de 4-12 zile şi are un conţinut foarte ridicat de vitamine şi nutrienţi.
În urma studierii lăptişorului de matcă s-a observat că acesta conţine vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, D şi E, acetilcolină, 15% zahăr, 6% lipide, 12-13% proteine, alcătuite din 17-20 de aminoacizi esenţiali, minerale (calciu, cupru, potasiu, siliciu, fier, fosfor), colagen şi 10 HDA, o substanţă activă importantă.
 

Ce beneficii are?

Acest elixir are nenumărate beneficii pentru sănătate. Printre acestea se numără creşterea rezistenţei la efort fizic şi psihic, creşterea capacităţii de memorare, reducerea colesterolului din sânge, întârzierea procesului de îmbătrânire, prevenirea bolii Alzheimer, combaterea oboselii, protejarea organismului de infecţii, stoparea căderii părului şi multe altele.
 

Cum îl folosim pentru a avea un bronz frumos şi sănătos?

Atunci când mergem la plajă trebuie să fim pregătite nu numai cu un costum de baie în care formele noastre să arate grozav, ochelari de soare şi un prosop simpatic, ci şi cu creme care să ne protejeze împotriva razelor nocive ale soarelui.
 
Din păcate, multe dintre produsele de pe piaţă nu sunt atât de sănătoase precum credem. Din acest motiv, multe femei au început să se întoarcă la produsele naturale. Lăptişorul de matcă pur şi crud de la Apiland este un produs foarte bun în acest sens.
 
Sunt mai multe metode prin care poţi folisi lăptişorul de matcă când îţi doreşti o piele sărutată de razele soarelui: În primul rând, consumarea acestuia este foarte importantă, însă numai dacă lăptişorul este proaspăt! De regulă, se amestecă cu mierea (de preferat cristalizată), în proporţie de 1/100 (1 gram de lăptişor la 100 de grame de miere).
De asemenea, poate fi adăugat şi un crema pentru protecţie solară, pentru efecte mai rapide.
 
Motivul pentru care lăptişorul de matcă este foarte recomandat atunci când vrem să avem un bronz perfect este acţiunea sa puternică de regenerare, atât a epidermei, cât şi a celorlalte straturi de piele.
 
Acestea fiind spuse, dacă vrei un bronz frumos şi sănătos, nu uita de lăptişorul de matcă pur şi crud de la Apiland!
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.