(P) Clarisonic lanseaza peria sonica pentru curatarea tenului Clarisonic PLUS

Peria sonică de curăţare a tenului Clarisonic Plus oferă o experienţă pentru faţă şi corp pentru o curăţarea cât mai completă. Peria Plus poate fi personalizată cu trei viteze diferite pentru curăţarea feţei şi este prevăzută cu o setare de trei minute pentru corp cu două moduri diferite (constant şi puls) şi un cap de perie unic pentru corp pentru a exfolia şi înlătura uşor celulele moarte, făcând pielea feţei şi a corpului mai catifelată.         

Peria Plus include o setare personalizată T-Timer® care se opreşte din când în când pentru a anunţa că este momentul să fie mutată pe o altă parte a feţei, asigurând un ciclu de curăţare de un minut cu ghidare şi fără efort: 20 secunde pe frunte, 20 secunde pe nas/bărbie şi 10 secunde pe fiecare obraz. În mai puţin de 60 de secunde, acţiunea de micro-masaj a capului periei face pielea mai fină şi cu un aspect mai sănătos.    

Având caracteristici tehnice cu control separat, schimbarea vitezei este la fel de simplă ca atingerea unui buton. Când utilizaţi capul periei pentru corp, peria Plus se comută automat pe setarea pentru corp; începând un ciclu de curăţare a corpului de trei minute care exfoliază şi înlătură cu blândeţe celulele moarte şi pregăteşte pielea pentru aplicarea altor produse şi tratamente. Peria reîncărcabilă este complet rezistentă la apă şi include un indicator luminos de încărcare care indică faptul că bateria este descărcată.  

Blândă, dar puternică, metoda sonică Clarisonic revoluţionează industria cosmeticii, combinând produsele care lucrează la suprafaţa pielii  cu tehnologia care intră în profunzimea pielii pentru a-i transforma frumos textura, reducând aspectul dimensiunii porilor şi creând un ten mai moale, mai fin, mai strălucitor. Tehnologia patentată aferentă metodei sonice poate fi modificată pentru a asigura două moduri complementare de acţiune, extrăgând impurităţile şi intensificând acţiunea de penetrare a produselor.

Spre deosebire de dispozitivele rotative, tehnologia sonică patentată a Clarisonic lucrează asupra elasticităţii naturale a pielii, oscilând înainte şi înapoi la o frecvenţă sonică care produce peste 300 de mişcări pe secundă. Acţiunea de curbare rezultată, creată între periile interne şi cele externe, lucrează pentru a îndepărta murdăria şi grăsimea, îndepărtând impurităţile infiltrate adânc în pori şi pregătind pielea pentru a absorbi mai bine tratamentele specifice. Rezultatele clinice au arătat un grad mai mare de absorbţie a produsului şi o îndepărtare de şase ori mai bună a machiajului, murdăriei şi grăsimii decât curăţarea cu mâna.    

Kitul Clarisonic Plus include:

•Clarisonic Plus,

•Cadru universal pentru încărcător (100v-240v AC; 50/60 Hz),

•Cap senzitiv perie, 

•Cap perie pentru corp, 

•Mostră 1 uncie gel de curăţare reconfortant,

•Mostră 2 uncii gomaj de purificare a pielii.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.