(P) Clarisonic lanseaza peria sonica de curatare a fetei Mia 2

Uşoară, compactă şi echipată cu o casetă de voiaj, Mia 2 permite o curăţare blândă şi eficientă, acasă şi în călătorie.  

Proiectată cu două viteze pentru confort personalizabil, Mia 2 este acţionată printr-o tehnologie sonică patentată şi s-a dovedit clinic poate curăţa de şase ori mai bine pielea decât mâinile. Blândă, dar puternică, metoda sonică lucrează împreună cu elasticitatea naturală a pielii pentru a curăţa în profunzime şi a pătrunde în suprafaţa pielii pentru a-i transforma frumos textura, reducând aspectul dimensiunii porilor şi creând un ten mai moale, mai fin, mai strălucitor.

Spre deosebire de dispozitivele rotative, Mia 2 oscilează înainte şi înapoi la o frecvenţă sonică care produce peste 300 de mişcări pe secundă şi extrage uşor impurităţile din piele şi pori. O curăţare atât de eficientă face pielea mai receptivă la creme, seruri şi agenţi de hidratare. Rezultatele clinice au demonstrat că se poate obţine o reducere a dimensiunii porilor, liniilor fine şi ridurilor şi un tonus îmbunătăţit.

Încărcătorul unic compact pLink™ Mia 2 se ataşează prin magnet pe mâner şi permite o utilizare completă de 24 de minute pentru fiecare încărcare. Pentru o curăţare uniformă şi profundă a feţei, Mia 2 este prevăzută cu T-Timer patentat care se opreşte din când în când pentru a indica că este momentul să fie mutat pe o altă parte a feţei, asigurând un ciclu de curăţare de un minut, cu ghidare şi fără efort: 20 secunde pe frunte, 20 secunde pe nas/bărbie şi 10 secunde pe fiecare obraz.

Mia 2 reîncărcabilă este complet rezistentă la apă, putând fi utilizată perfect în cadă sau sub duş şi este echipată cu o casetă portabilă pentru călătorie şi o garanţie de doi ani.

Kitul Clarisonic Mia 2 include:

•Clarisonic Mia 2,

•Încărcător universal, 

•Cap senzitiv perie, 

•Mostră 1 uncie gel de curăţare, 

•Casetă de protecţie pentru călătorie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.