(P) Cea mai cool mega surpriza L’Oréal Paris, NOUL mascara MISS MANGA, este aici!

Miss Manga MEGA VOLUME, noul mascara de la L’Oréal Paris. S-a lansat in Romania in aceasta luna, o sa puteti sa va bucurati sa il vedeti in magazine si sa il cumparati.

Descopera secretul privirii Manga: gene superioare si inferioare cu volum incredibil!

Ce este incredibil legat de acest mascara? Miss Manga MEGA VOLUME te invita sa descoperi cea mai recenta inovatie de la L’Oréal Paris in materie de mascara: periuta conica, flexibila 360° care iti ofera de 15X ori mai mult volum pentru un look spectaculos. Genele superioare vor capata mega volum si intensitate, iar cele inferioare curburi exceptionale. Pentru ca meriti o privire irezistibila!

Esti gata pentru o provocare incredibila? Gene superioare si inferioare cu volum incredibil si, surpriza!, un mega concurs cu mega premii!

„Manga is about big eyes, cute girls and fantasy stories” spun cei mai multi vorbitori cand vorbesc publicului larg despre Manga. Aici mai adaugam de 15X ori mai mult volum pentru un look spactaculos, obtinut cu noul mascara Miss Manga, zambet şi atitudine cool si obtinem o fana Miss Manga autentica.

Asadar, te provocam sa faci ochii mari de uimire si, odata ce Miss Manga ti-a oferit o privire de 15X ori mai irezistibila, intra pe www.missmanga.lorealparis.ro pentru a descoperi tu cat de Miss Manga esti. Verifica pe site si intra in concurs! Te asteapta premii incredibile: zilnic – 1 X set de casti si insigna Miss Manga, saptamanal – 1 X voucher 500 lei pentru a-ti achizitiona outfit si mascara Miss Manga de pe www.diva-charms.com si marele premiu: 5X vedeta pe coperta revistei Cosmopolitan.

Girls, e clar, it’s #‎MissManga‬‬ time: cea mai cool mascara L’Oréal Paris a fost lansata! E timpul sa aflati cat de Miss Manga sunteti si sa intrati in concursul nostru uber cool!
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.