(P) Ce tip de extensii de par ti se potrivesc?

Admirăm mereu pletele sexy ale  vedetelor şi ne dorim şi noi un păr care să întoarcă privirile pe stradă. Din păcate, părul nu creşte peste noapte, oricâte tratamente scumpe am încerca. Din acest motiv, foarte multe femei apelează la extensii, cel mai simplu mod de a avea un păr de vis.
 
Dacă şi tu vrei să foloseşti  extensii de păr, este important să cunoşti câteva informaţii despre tipurile existente, pentru a fi sigură că le alegi pe cel potrivit ţie.
 
Extensiile clip-on sunt cele mai comune şi cele mai folosite, fiind foarte simplu de aplicat, dar şi de scos. Fie că vrei ca părul tău să fie mai lung sau vrei doar să adaugi volum, în numai câteva minute acest tip de extensii îţi vine în ajutor. Sunt potrivite în special persoanelor care nu doresc să poarte zi de zi extensii, ci simt nevoia unei schimbări sau se pregătesc pentru un eveniment.
 
Extensiile cu cheratină sunt perfecte pentru femeile care îşi doresc extensii permanente. Spre deosebire de cele clip-on, acestea sunt aplicate la salon, cu ajutorul unui aparat special. În funcţie de cât de repede îţi creşte părul, este recomandat să le scoţi după 4-6 luni, însă pot fi refolosite şi remontate în păr.
 
Extensiile cu microring sunt mai noi pe piaţă, însă persoanele care le-au încercat se declară foarte mulţumite. Şi de această dată este nevoie de ajutorul unui specialist, însă metoda este diferită faţă de cea precedentă. În acest caz, şuviţele au la bază un inel metalic care este aplicat pe o suviţă din păr şi securizat cu un cleştişor.
 
Îţi propunem să încerci extensiile din păr 100% natural Divisima, care au un aspect foarte natural, pot fi coafate aşa cum îţi doreşti şi chiar şi vopsite, fiind recomandate de cele mai renumite saloane de coafură din ţară. 
Dacă nu eşti sigură ce fel de extensii îţi doreşti sau care este culoarea potrivită părului tău, specialiştii de styling Divisima îţi oferă consiliere înainte de cumpărare. Pachetul îţi este livrat în doar 24 de ore, iar compania răsplăteşte clientele cu cadouri gratuite în funcţie de valoarea comenzii.
 
Dacă îţi doreşti ceva mai mult decât simple extensii, ai putea încerca perucile naturale de la Divisima.  Acestea se adresează atât persoanelor cu nevoi speciale, cât şi celor care îşi doresc o schimbare rapidă de look. Confecţionate manual, din păr remy indian de cea mai bună calitate, perucile pot fi foarte uşor coafate cu placa sau cu ondulatorul şi vopsite.
Cât despre perucile din păr sintetic, acestea sunt confecţionate din păr de cea mai bună calitate kanekalon, care imită părul uman în proporţie de 80%.
 
În ambele cazuri, părul este cusut pe un capac reglabil ce poate fi ajustat în aşa fel încât să se potrivească oricărei mărimi de cap.
 
Pe tine ce tip de extensii de păr te interesează?
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.