(P) Buze catifelate cu Powerlips Fluid de la Nu Skin

Înfruntă orice provocare fără niciun compromis; cu formula Nu Skin Powerlips Fluid, ai mereu buze catifelate, hidratate, dar și colorate în nuanțe vibrante.

Vremea din ce în ce mai rece, diferențele mari de temperatura între interior și exterior, aerul uscat, rujurile mate, și – mai nou, masca de protecție – ne pun buzele la încercare. Pielea buzelor, se usucă și crapă, iar senzația de usturime și roșeața îți dau o stare de disconfort greu de ignorat. Din fericire, poți combate aceste neplăceri cu un produs de… machiaj. Da, ai citit bine, formula Nu Skin Powerlips Fluid îți promite buze catifelate și intens colorate dintr-un foc.

Formula magică

Aparent doar un produs dedicat machiajului buzelor, Nu Skin Powerlips Fluid conține un amestec de ingrediente testate dermatologic pentru refacerea pielii buzelor, care ajută la calmarea și hidratarea buzelor, și tehnologia brevetată Sueded Comfort Cushion, cea care face formula ușoară, oferind astfel o performanță superioară pentru îngrijirea buzele, oferindu-le catifelare, hidratare, și nu în ultimul rând, culoare de lungă durată, care nu se acumulează în pliuri și nu se scurge, rezistentă la transfer.

Eficiența acestui produs hibrid, ce asigură deopotrivă îngrijire și culoare, se datorează vitaminei E, care reface și catifelează pielea, oferind în același timp beneficii antioxidante, împreună cu ceara de albine, care calmează și reface pielea, și uleiului de avocado, o sursă incredibilă de acizi grași ce hrănesc, netezesc și catifelează pielea buzelor. Cât despre rezistența și intensitatea culorii, aceasta se datorează pudrei de Caolin – o bază de argilă naturală care susține o culoare bogată, de lungă durată.

În plus, aplicarea sa ușoară (aplicatorul în formă de „piciorul căprioarei” a fost proiectat special pentru a aluneca fără efort de-a lungul conturului buzelor), într-un singur pas, face acest produs practic foarte simplu de utilizat, în orice moment al zilei. Deloc de neglijat, Nu Skin Powerlips Fluid este disponibil într-o gamă de 18 nuanțe mate și metalice exclusive Nu Skin, în culori special dezvoltate pentru toate tipurile de piele și etnii.

Ritualul Nu Skin Powerlips Fluid

Pentru a beneficia la maxim de efectele Nu Skin Powerlips Fluid, exfoliază-ți buzele înainte de aplicare (folosește un prosop moale umezit în apă caldă) timp de 30 de secunde. Aplică apoi culoare pe buzele uscate și curate (sfatul experților Nu Skin: pentru un aspect catifelat, pregătește mai întâi buzele, utilizând un balsam de hidratare. Înainte de aplicarea rujului, așteaptă până ce balsamul se usucă complet). Mai întâi conturează-le ușor cu aplicatorul, apoi acoperă complet suprafața buzelor.

Pentru un efect de strălucire, poți aplica culoarea pe buze cu ajutorul unei pensule pentru machiajul buzelor (dar nu uita grijă să cureți și să igienizezi bine accesoriile de acest fel înainte de fiecare utilizare). Și pentru că rujurile Nu Skin Powerlips Fluid sunt extrem de versatile, poți crea chiar efecte speciale: conturează buzele aplicând un strat de bază mai închis la culoare și lasă-l să se usuce. Apoi, aplică o culoare mai deschisă (sau metalică) deasupra pentru un aspect rotunjit, mai plin, al buzelor.

Încă un detaliu important: timpii de uscare sunt foarte importanți în machiaj, iar în cazul Nu Skin Powerlips Fluid, acest aspect depinde de numărul de straturi aplicate, dar și de nuanța utilizată, arată producătorul. Astfel, nuanțele deschise tind să se usuce mai rapid decât cele mai închise, adică între două și șase minute.

HOT! Testează Nu Skin Powerlips Fluid pe Insta

În contextual actual, cumpărăturile ce presupun testarea de produse au devenit o mare provocare. Dar dacă ai putea încerca un ruj chiar în confortul casei tale, în condiții de deplină siguranță? Noul filtru pentru Instagram @nuskin_europe permite testarea celor 18 nuanțe Nu Skin Powerlips Fluid în InstaStories, astfel încât tu să poți decide care-ți vine cel mai bine.

Poți găsi filtrul direct în secțiunea „Filtru” nou creată de la pagina de profil @nuskin_europe, dar și prin opțiunea „Răsfoire efecte” atunci când pornești camera din Instagram. Îl găsești în partea de jos, derulând spre dreapta, până la ultima opțiune încercuită. După ce apeși pe aceasta, poți utiliza funcția Căutare din dreapta sus și poți tasta numele filtrului („Find your POWERlips„). Foarte interesant este faptul că filtrul poate fi găsit și dacă un alt utilizator îl folosește deja în Poveștile sale; doar dai clic pe numele filtrului aflat sub numele de utilizator din partea de sus, apoi pe „Try it” din fereastra pop-up.

Pentru o utilizare optimă a filtrului, există opțiunea „hands-free” din stânga camerei Instagram, care permite realizarea clipului pentru Stories fără a menține degetul apăsat pe butonul camerei (dai clic o singură dată la început pentru a porni videoclipul și apoi atingi în dreapta pentru a schimba nuanțele).  Poți încerca filtrul și apăsând aici, direct de pe telefonul tău mobil. Deloc complicat, încearcă și tu!

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.