(P) BLING BLING Summer de la Sephora

By  | 

Texturile voluptoase şi voiajul senzorial sunt elementele esenţiale ale acestei game cu arome senzuale, glamour, feminine, opulente şi în tonuri calde.

Iar pentru a avea o piele strălucitoare, ca a unei divinităţi, nu veţi putea rezista uleiului sidefat Huile Pailletée, un adevărat „must have” al verii!

Deoarece deviza noastră este „diva-worthy” si tot ceea ce atinge Sephora se transformă în aur, vă propunem, această linie de produse creată pentru a pentru a da corpului dvs. o aură incandescentă într-o baie aurită, în stilul Gold!

Pentru a avea gene de aur, oferiţi-vă ondulatorul de gene, accesoriul indispensabil pentru genele dvs. în versiunea collector gold.

Pentru a lasa in urma o adiere aurita, luaţi peste tot cu dvs. vaporizatorul de poşetă universal care se poate reîncărca cu orice parfum dorit. Acoperit cu un strat aurit, ca o adevărată pepită de aur, acesta este mai şic decât orice alt vaporizator!

Vă prezentăm si  fardurile noi de pleoape cu reflexe metalizate pentru o privire fermecătoare. Uşor de aplicat, acestea au o textură invizibilă pe pleoape lăsând un strat fin de culoare pentru un machiaj care rezistă timp îndelungat. Acestea pot fi utilizate pentru a obţine o privire scânteietoare, umedă sau pentru un look cu totul bling bling!

Cu ajutorul primei pudre bronzante marca Sephora care se adaptează PH-ului pielii, obţineţi un bronz natural personalizat datorită pigmenţilor săi minerali care acţionează asupra PH-ului pielii. 

Printr-un singur gest, rujurile Sephora trasează un superb zâmbet natural pe faţa dvs. Un adevărat atu de seducţie pe care-l puteţi strecura în poşetă!

Nu veţi putea rezista tentaţiei de a încerca formula sa „ stain” cu „textură de cerneală” care se imprimă pe buze subliniindu-le culoarea naturală timp de mai multe ore, lăsând o senzaţie de buze ne-rujate dar pline de culoare.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *