(P) Biospot.ro, magazinul online în care găsești toate produsele pentru un bronz sănătos

By  | 

Noi, cei de la Biospot.ro, vrem să te bronzezi cât mai sănătos, să ai un bronz uniform, o piele cât mai catifelată şi, evident, cât mai frumoasă. Pentru a beneficia de toate aceste calităţi e bine să foloseşti produse naturale ce conţin uleiuri preţioase şi ingrediente de cea mai bună calitate.

Uleiul spray accelerator reprezintă un ajutor esenţial pentru a avea o piele bronzată într-un timp mult mai scurt, având un factor de protecţie SPF6 ce asigură pielii o uşoră protecţie împotriva radiaţiilor solare. Acest ulei care accelerează procesul de bronzare, hrăneşte şi hidratează pielea în cel mai natural mod, prevenind exfolierea pielii după expunerea la soare. Acţiunea sa antiîmbătrânire previne apariţia ridurilor şi menţine vitalitatea pielii.

După ce te-ai expus câteva ore razelor solare şi ţi-ai îmbibat corpul cu sarea mării, dar ţi-ai protejat pielea cu ulei ce a accelerat procesul de bronzare, indicat este să foloseşti o loţiune de corp şi ten după plajă. Bronzul se va păstra pe pielea ta deoarece acestă loţiune va o proteja împotriva exfolierii. Calităţile sale hidratante date de uleiul de măsline vor satura structura pielii astfel încât aceasta să nu fie uscată şi netonificată. Cu această loţiune pielea ta va avea un broz strălucitor şi catifelat. Ingredientele active de origine naturală vor face ca pielea ta nu numai să capete un aspect intinerit ci chiar să fie întinerită.

Orice femeie trebuie să-şi protejeze pielea şi să fie îngrijită şi fresh în orice moment din zi sau din noapte. Pentru a te menţine în formă şi a fi fresh ai nevoie de un duş natural. Şi ce ar putea fi mai bun decât gelul de corp din Aloe Vera Bio Active. Ingredientele sale naturale de ulei de măsline şi aloe vera îţi vor tonifia şi hidrata pielea iar tu te vei simţi revigorată şi gata pentru o plimbare, chiar dacă ai fost la plajă şi razele soarelui te-au moleşit. Efectele calmante ale acestui gel de dus vor estompa iritaţiile produse de razele solare şi vor reda pielii prospeţime.

Este bine ştiut faptul că după duş pielea are nevoie de un lapte hidratant cu protecţie solară SPF30 sau SPF50 depinde de tipul pielii tale, pentru a nu se produce fenomenul de arsură şi de uscăciune. Acest lapte hidratant va menţine pielea tânără datorită ingredientelor sale naturale şi a uleiurilor preţioade de argan, de măsline şi de floarea soarelui. Efectele sale emoliente îţi vor face pielea catifelată şi fină la atingere.

Biospot.ro este un magazin online ce comercializează numai produse cosmetice naturale care va ajuta sa duceti o viata mai sanatoasa si sa va mentineti in mod natural frumusetea. Suntem în secolul în care confortul este o nevoie, de aceea am apelat la comerţul online. Este o metodă mult mai simplă şi mai eficientă să stai in faţa unui ecran şi să ai toate produsele în faţă decât sa te deplasezi până la magazin şi să le cauţi. Scopul nostru este de a satisface cât mai multe nevoi din domeniul cosmeticelor la un nivel cât mai înalt şi de a face femeile să se gândească la sănătatea şi frumuseţea lor folosind doar produse organice. Printre produsele Biospot.ro se regăsesc branduri grecesti Macrovita şi Olivelia Grecia.

Vă aşteptăm pe www.biospot.ro pentru a vă convinge că noi satisfacem nevoi, nu spunem doar vorbe.

banner-jos-uleiuri-protectie-solara-bronz-biospot-romania

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *