(P) Bio Getika – Cosmetice cu particule de DIAMANT

Bio Getika este un brand tânăr de cosmetice cu particule de diamant, 100% românesc, cu fabrică proprie în București, construită la nivelul celor mai noi standarde în domeniu.

2bio getikaCremele Bio Getika înglobează pe lângă particulele de diamant ce conferă o strălucire aparte tenului și o serie de substanțe active precum: coenzima Q10, colagen, acid hyaluronic, vitaminele A, B5 (Panthenol), C, E, F în proporții necesare fiecărui tip de ten și multe extracte naturale din albăstrele, cicoare, unt de cacao, unt de shea, aloe vera, ulei de măsline, ș.a. Unele produse au în formulă peste 20 de ingredienți activi pentru a asigura hidratare, elasticitate, catifelare în profunzine și regenerare. Sunt produse antiaging cu efect de durată.

Bio Getika este singurul brand de cosmetice din România care folosește particule de diamant în compoziția unei game complete de cosmetice și a treia companie la nivel mondial. Particulele de diamant se folosesc în produsele cosmetice în primul rând datorită efectului optic pe care îl crează. Un ten frumos trebuie fără doar și poate să aibă un aspect luminos. Datorită faptului că diamantul are cel mai mare indice de refracție al luminii, el conferă pielii un aspect luminos și oferă instant un efect de lifting prin atenuarea ridurilor, dacă ele există. Este un filtru de protecție natural împotriva radiaților ultraviolete.

image1

Întrebată de unde vine pasiunea pentru cosmetice, Ruxandra Mircea (26ani) , tânăra fondatoare a companiei cosmetice Bio Getika răspunde astfel : „Este pasiunea pentru tot ceea ce însemnă frumos și frumusețea și susținerea lor în diferite moduri și pe termen lung. Femeilor le place să arate bine, să se simtă bine în propria piele, să fie admirate și își doresc o frumusețe a pielii de durată. Toate femeile își doresc să arate în permanență tinere și frumoase, excepțiile întăresc regula. Un ten sănătos și implicit frumos este dat de cantitatea de lumină pe care o reflectă. Produsele de îngrijire a pielii din gama DIAMANT3K  au un aport semnificativ în susținerea frumuseții. Pasiunea pentru creme de aici vine, din dorința de a susține frumusețea pe termen lung.”

Pentru mai multe detalii despre produse și pentru a le achizitiona, vizitati site-ul Bio Getika.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.