(P) Always lanseaza „Ghidul femeii active”

Pentru femeile active şi moderne a căror viaţă este plină de provocări şi responsabilităţi, dar şi de bucurii şi pasiuni, Always lansează „Ghidul femeii active″, alături de experţi medicali şi specialişti din diverse domenii, printre care se numără Oana Cuzino (medic primar geriatru şi ambasadoarea campaniei), Mihaela Bilic (medic nutriţionist), Iulia Bertea (consultant pentru carieră), Alis Anagnostakis (trainer şi coach) sau Laura Cosoi (artistă). Ghidul reprezintă un efort comun al acestor lideri de opinie de a dărâma prejudecăţi, false pudori şi tabuuri, dar şi de a inspira şi încuraja femeile să  se bucure de feminitatea şi de personalitatea lor, să  fie sănătoase şi ambiţioase, să îşi valorifice cu adevărat potenţialul pe care îl au. Materialul conţine informaţii utile şi concrete pentru femei, recomandări sau sfaturi pe teme precum sănătatea intimă şi a pielii, alimentaţie sănătoasă, dezvoltare personală, sport sau consiliere pentru carieră, stil şi feminitate, şi poate fi descărcat de pe pagina de Facebook NoiFetele.

„Ghidul femeii active″, componentă importantă a iniţiativei Always, din acest an, pune în discuţie o serie de mituri şi subiecte delicate care pot afecta feminitatea şi sănătatea femeilor. Pornind de la rezultatele studiului Always realizat în România, care arată că până la 43% dintre femeile care au menstruaţie obişnuiesc să folosească vată peste absorbant , în acest ghid, Always a invitat experţii să abordeze curajos subiectul obiceiurilor care rezistă trecerii timpului şi să  ofere cititoarelor un îndrumar care să le ajute să-şi trăiască viaţa fără idei preconcepute şi fără stres.

Oana Cuzino, medic: „Ştim cât de important este pentru femei să se poată pună în valoare, de aceea am decis, alături de Always, să le venim în întâmpinare cu acest ghid care le oferă informaţii utile şi concrete despre sănătatea şi frumuseţea lor. Dincolo de asta, e important ca femeile să ştie că, în zilele delicate ale lunii, Always este alături de ele, pregătit să ofere protecţie delicată şi confort. Folosit fără vată deasupra, Always Ultra oferă o protecţie de până la 5 ori mai bună, decât folosit cu vată deasupra.”

Pentru că femeile au nevoie să fie informate corect şi complet cu privire la sănătatea şi feminitatea lor, Always invită toate femeile să participe la discuţie, folosind hashtagul #fiiactiva.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.