(P) 5 lucruri pe care orice femeie trebuie să le stie despre micropigmentarea sprâncenelor

Îți imaginezi cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață machiată impecabil, cu sprâncenele perfect stilizate fără nici cel mai mic efort? Cât timp prețios ai economisi! Machiajul semipermanent denumit si micropigmentare îți poate ușura viața în mod semnificativ, oferindu-ți mai multă încredere în tine și ajutându-te să economisești timp în fiecare zi!

Micropigmentarea presupune o artă, este o meserie pe care nu o poate practica oricine. Este nevoie de talent, de viziune, de multă muncă și specializare continuă.  Este important să se ia în considerare acest lucru și în momentul în care alegem tehnicianul care realizează machiajul. Cu o experiență de peste 13 ani in domeniu, Cornelia Copaceanu, specialistul salonului Sebastyan, ne oferă câteva informații utile de care trebuie să țineți cont.

  1. Ce înseamnă micropigmentare sprâncene?

Tehnicile specializate folosite pentru machiajul semipermanent sunt adesea denumite “micropigmentări”, acestea presupunând implantarea de pigment în cantități mici în stratul dermic al pielii pentru a imita firele de păr. Din punct de vedere tehnic, tatuajul cosmetic este considerat “permanent” deoarece culoarea implantată în stratul dermic al pielii nu poate fi îndepărtată prin spălare sau demachiere. Cu toate acestea, ca orice tatuaj, și machiajul cosmetic necesită intreținere periodică. Machiajul semipermanent are o durată de viață de până la 2 ani, după care necesită refacere.

  1. Când este nevoie de o micropigmentare a sprâncenelor?

Este nevoie de o pigmentare atunci când vrem să economisim timp, să scăpăm de fard și/sau creion, atunci când ne dorim sprâncene frumos conturate în raport cu fizionomia noastră!

  1. Cum decurge o ședință de micropigmentare a sprâcenelor?

Se aplică o cremă anestezică, apoi se desenează forma sprâncenelor în funcție de fiecare fizionomie în parte. Se pigmentează prin diferite tehnici.

  1. Doare?

Nu doare! Se folosesc creme și geluri anestezice care elimină întru totul durerea! Pensatul este mai dureros decât micropigmentarea!

  1. Ce se întâmplă după micropigmentarea sprâncenelor fir cu fir sau pline?

După micropigmentare este nevoie de o îngrijire specială timp de 10 zile. Toate informațiile se direcționează către fiecare clientă în parte.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.