Ochi, culori, extaz… by Dior

Inspirat de mostenirea sa, reinterpretata maiestuos in fiecare sezon de catre John Galliano, Christian Dior Parfums si-a insusit aceste doua valori de marca ale creatiilor Dior Couture, inventand accesorii pretioase de machiaj an dupa an.

In acest sezon, doua noi produse completeaza colectia Dior.

Diorshow Extase, primul rimel de umplere rapida si ultima aditie la familia Diorshow, ofera un incredibil efect de volum, inca de la prima atingere: extazul unor gene spectaculos de voluminoase si curbate, ce par a fi transformate instantaneu.

Insusi simbolul culorii, legendara paleta 5 Couleurs creata de Tyen – un bestseller inca de la lansarea sa din 1987 – apare intr-o versiune luxrianta, chiar mai creativa.

O combinatie multipla de nuante, efecte si texturi care imbraca pleoapele in culori de o intensitate cu care nu se poate rivaliza.

Senzuala si voluptuoasa garderoba Dior pentru ochi isi extinde gama. Dupa Diorshow, mascara pentru volum adaptat, Diorshow Black Out, prima mascara de volum cu intensitatea kohl-ului, si Diorshow Iconic, mascara de curbare a genelor de inalta tehnologie, Dior incalca inca o data codurile machiajului de ochi, lansand Diorshow Extase, prima mascara pentru extra-volum.

Inspirat de lumea din spatele podiumului, in care arta machiajului este impinsa pana la extreme si unde ochii devin mai captivanti si mai fatali decat oriunde, Diorshow Extase subliniaza magia ochilor senzuali si intriganti intr-o clipita, similar aplicarii de gene false.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.