Obţine un zâmbet de invidiat cu faţete dentare CEREC, gata într-o oră

Zâmbetul este cartea ta de vizită! Cu cât este mai frumos şi mai strălucitor, cu atât vei avea mai mare încredere în tine, iar acest lucru va fi vizibil. Pentru a obţine un zâmbet hollywoodian, ai nevoie de faţete dentare realizate prin tehnologia CEREC 3D CAM/CAD, care sunt gata într-o singură oră.

Îţi doreşti un zâmbet fermecător, de un alb imaculat sau poate vrei să repari anumite imperfecţiuni ale dinţilor? Cea mai sigură şi rapidă modalitate este aplicarea faţetelor dentare, procedeu destul de simplu, dacă este realizat de către un medic specialist, dar totodată, procedeu care face diferenţa dintre un zâmbet strălucitor şi unul inestetic.Situaţiile în care poţi apela la faţete dentare pentru dintîi frontali sunt multiple şi diverse, fie că este vorba despre nemulţumiri privitoare la culoare, la formă, la poziţie sau la dimensiunile dinţilor. Graţie sistemului CEREC, acum poţi face acest lucru fără riscuri, căci materialul folosit este ceramic, iar faţetele dentare nu se vor deosebi de dintîi tăi. În plus, riscul apariţiei unor reacţii alergice nu există, mulţumită tot materialului folosit.

Despre sistemul CEREC

Sistemul CEREC este unul computerizat, de ultima generaţie, capabil să redea frumuseţea unui zâmbet într-un timp foarte scurt. Procedura stomatologică repară defectele dentare prin aplicarea faţetelor dentare din ceramică realizate pe loc prin sistemul CEREC , nemaifiind nevoie de vizite la stomatolog pentru realizarea lucrărilor temporare şi a amprentelor clasice.
Graţie sistemului CEREC, se pot realiza faţete dentare foarte rezistente din material ceramic prefabricat, care au un aspect foarte natural. Această tehnologie foloseşte un scanner care transformă imaginile din cavitatea bucală în informaţii ce sunt preluate de un soft specializat, iar apoi unitatea de producţie creează faţete dentare ideale, dar şi coroane, acolo unde este cazul.

Perfecţiune cu faţete dentare, totul într-o singură oră

Medicii dentişti de la clinicile Dr. Leahu sunt specializaţi în acest tip de proceduri şi te ajută să obţii zâmbetul perfect cu faţetele dentare realizate prin sistemul CEREC într-un timp record. Vei uită de orele de aşteptare petrecute pe holurile cabinetelor stomatologice, de programările dese care implică multe costuri suplimentare şi vei putea să te ocupi de activităţile tale cotidiene, însă nu oricum, ci cu un zâmbet fermecător.

Fiecare dantură este unică, de aceea nuanţele acestor faţete dentare sunt extrem de diversificate, tocmai pentru a se potrivi că o mănuşă fiecărei persoane care doreşte să apeleze la acest procedeu cu adevărat revoluţionar.

Pentru un zâmbet strălucitor care să îţi redea încrederea în ţine şi care să te ajute să te bucuri din plin de viaţă, ai nevoie de faţetele dentare realizate prin sistemul CEREC, care îţi oferă, pe lângă multe alte beneficii, avantajul timpului, deoarece sunt gata într-o singură ora. În plus, aspectul natural pe care îl vei obţine şi lipsa riscului de alergii post procedura demonstrează faptul că eşti pe drumul ce duce către un zâmbet perfect.

Nu mai stă pe gânduri şi alege chiar astăzi să îţi schimbi viaţă cu ajutorul faţetelor dentare realizate în clinicile Dr. Leahu!

4 comentarii
  1. Ma consider foarte norocoasa ca traiesc in niste vremuri cand asemenea interventii sunt accesibile majoritatii(in sensul ca nu costa zeci de mii de euro) si imi pot rezolva problema rapid si eficient.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.