O mamă a 7 copii dezvăluie cum arată cu 20 de ani mai tânără

La doar 19 ani, Jessica Enslow a născut primul său copil. Acum, după aproape 24 de ani, are 7 copii, dar arată de milioane. Orice mamă știe ce efecte are sarcina asupra corpului și puține sunt femeile care reușesc să își păstreze corpul din tinerețe.

Când s-a întors acasă după nașterea ultimului său copil, Jessica a încercat să probeze blugii pe care îi purta înainte de sarcină, dar nu a putut să îi ridice mai mult de jumătatea coapsei. „Acesta a fost momentul când s-a instalat o teamă extremă și o mică depresie”, mărturisește ea.Astfel, a început să își schimbe alimentația cu una mai sănătoasă. Printre altele, a renunțat la Nutella, desertul său preferat, înlocuindu-l cu o gustare sănătoasă, precum fructe sau ovăz. De asemenea, a început să fie mai atentă atunci când mănâncă, pentru a se opri atunci când simte că s-a săturat.

Bineînțeles, nu a uitat de sport. Deși obișnuia să facă exerciții cardio și înainte, și-a dat seama că acestea nu sunt de ajuns. A început să folosească greutăți și, chiar dacă nu reușește să ajungă la sală atât de des cum ar vrea, face exerciții pentru picioare și fund de câteva ori pe săptămână.

Prin intermediul Instagram, Jessica a reușit să motiveze femei din toată lumea. Are și un canal de YouTube pe care a postat câteva clipuri utile, aruncă și tu un ochi!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.