Noutăți de frumusețe pe care nu trebuie să le ratezi

Iată câteva noutăți de beauty pe care le vei îndrăgi cu siguranță.

Le Lion de Chanel. Născută în zodia Leului, Gabrielle Chanel a crezut mereu că acesta îi poartă noroc, motiv pentru care a inclus figura felinei în prețioasele creații ale casei. Astăzi, talismanul său de suflet se regăsește în obiectele devenite simbol al frumuseții, puterii și feminității: rujul și parfumul. Disponibil în opt nuanțe vibrante – fiecare dintre acestea reprezentând o trăsătură de caracter a Leului, cu textură mătăsoasă, ediția limitată Rouge Allure Velvet este marcată pe capac cu silueta Regelui. Spiritul acestuia se regăsește și în centrul celei mai noi creații olfactive din colecția Les Exclusifs de Chanel, parfumul unisex Le Lion de Chanel, cu note de vanilie, labdanum și ambră.

 

Un adevărat gentlemanGivenchy adaugă un nou capitol în istoria Gentleman, cu o nouă versiune a parfumului Gentleman Givenchy, EDT Intense: o nouă interpretare a irisului, precum şi o campanie de comunicare uluitoare, ce aduce un omagiu lui Hubert de Givenchy. Creat de Nathalie Lorson şi Olivier Cresp, parfumul aromatic floral lemnos are în centru irisul albastru şi lemnul de cedru, alături de busuioc, cardamom și note pudrate, într-un amestec irezistibil.

Când viața îți oferă lămâi…

Înseamnă că pielea ta e pe mâini bune! Lămâile se află în centrul celei mai noi colecții de îngrijire de la The Body Shop, care include produse esențiale pentru ritualul zilnic, precum Lemon Purifying Face Wash (în imagine), gel de duș, spray pentru păr și produse pentru igienizarea și hidratarea mâinilor și corpului.

Un nou început

Ritualul tău de frumusețe te poate face să simți ca și cum ai renăscut. Sabon ți-a pregătit două produse noi esențiale în îngrijirea corpului: un ulei hrănitor de frumusețe pentru corp și păr (în imagine), ce oferă în același timp strălucire, și o Cremă de corp reparatoare bogată, dar cu o textură ușoară, care hidratează intens pielea, o protejează și repară zonele uscate. Ambele produse sunt disponibile în toate aromele irezistibile ale brandului.

Syoss Hair Care 2.0

Brandul Syoss a început anul sub semnul reinventării, odată cu relansarea tuturor produselor pentru îngrijirea părului, noi arome cuceritoare, inspirate din cultura japoneză, o nouă tehnologie având la bază un Complex de Amino Acizi, dar și noi ambalaje, reciclabile. De asemenea, relansarea de gamă vine și cu produse nou nouțe (gamă Moisture, Keratin Taming Lotion și SYOSS Full Hair 5 Boost Serum).

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.