Noul trend de hairstyle: lived-in hair

Dacă îți vopsești părul la salon, știi cât de complicat poate fi și cât de frecvent trebuie să te întorci pentru reîmprospătarea culorii. 

Acum există o opțiune mult mai simplă pentru cele care sunt adeptele vopsirii părului. Se numește ”lived-in hair” și este unul dintre cele mai cool trenduri, pentru că mizează pe naturalețe (și te ajută și să economisești bani!).3 provocari frecvente pentru par

Johhny Ramirez, hairstylist pentru celebrități, este creatorul look-ului și îl descrie ca fiind o șuvițare subtilă și durabilă a părului, dar care nu se încadrează nici la capitolul balayage, nici la capitolul ombre. De fapt, este o combinație între cele două pentru obținerea unul look cât mai natural posibil. Practic, obții un fel de curcubeu de culori: o șuviță poate fi blond-cenușă, cealaltă brunetă, iar rădăcinele de un maron închis.

Cum iti ingrijesti parul vopsit

Împreună, însă, crează acel look complet natural și neforțat, ca și cum părul tău ar fi fost decolorat sau ”vopsit” de… lumina soarelui. Pentru a obține acest look, Ramirez folosește o tehnică de blurare subtilă, insistând că nu e nevoie să te prezinți la salon mai des de două ori pe an. Nouă ne place!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise