Noul parfum Nina Rose, un deliciu olfactiv de la Nina Ricci

Flaconul în formă de măr, o imagine emblematică a parfumeriei, revine încapsulând o nouă esență. Povestea parfumurilor Nina Ricci continuă cu Nina Rose, un deliciu olfactiv gurmand, cu accente proaspete.

Completând siajul Nina şi Nina Rouge, Nina Rose strecoară în ecuație o doză extra de optimism. Jonglând codurile create de Rushemy Botter şi Lisi Herrebrugh, noii directori de creaţie ai Nina Ricci, lumea Nina Rose este deopotrivă tandră şi strălucitoare, atinsă de un accent îndrăzneţ.

O supradoză de trandafiriu

Nuanța care îmbracă flaconul Nina Rose este un roz delicios, strălucitor, ce emană un mood bubble-gum, asemeni colecţiei Maison Nina Ricci SS20. La gâtul sticlei, o panglică inscripţionată cu denumirea „Nina” sigilează această nouă creaţie olfactivă.

Un deliciu tandru, roz strălucitor

După ce a creat Nina şi Nina Rouge, maestrul parfumier Olivier Cresp a compus această nouă apă de toaletă perfectă pentru stilul Ricci.

Notele efervescente de bergamotă şi lămâie se unesc cu accentele zemoase de pară, pentru a crea un acord luminos şi ultra-fresh.  Accentul acid se îmbină cu aroma catifelată a absolutului de floare de portocal şi cu esenţa de neroli, apoi toate laolaltă sunt îmbrăţişate de nota de iasomie. În timp ce tandreţea acestui buchet floral se extinde şi se transformă într-un val de mosc, lemnul de cedru oferă o adiere modernă compoziţiei.

Gândeşte roz!

După ce a întruchipat eroina Nina în campaniile Bella şi Nina Rouge, modelul olandez Estella Boersma intră în pielea personajului Nina Rose, îmbrăcată într-o rochie Nina Ricci.  Mai mult ca niciodată, viaţa este un joc.

Mărul emblematic, sub toate aspectele sale

În 2006, Nina Ricci a creat o supriză prin parfumul Nina: un mix între lămâie de Calabria, lime, gardenia, măr caramelizat, cedru şi mosc alb. Această creaţie a lui Olivier Cresp s-a diferenţiat de codurile uzuale ale parfumeriei. Nina este o invitaţie la visare şi la romantism. Ce intrigă? Faţeta sa gurmandă care sparge convenţiile şi  flaconul său în formă de măr care a devenit încă din acel moment un icon.

În 2019, povestea a continuat cu Nina Rouge. Flaconul este îmbrăcat într-o nuanţă de roşu lăcuit şi dezvăluie un parfum ce subliniază la maxim latura gurmandă: zmeura şi acordurile citrice se îmbină, gardenia vibrează la unison cu ghimbirul, iar vanilia de Bourbon este alăturată unui accent de caramel.  Nina Rouge se dezvăluie sub forma unui măr, iar apoi îşi declară dragostea pentru culoare printr-un finish caramelizat.

Parfumul Nina Ricci va fi disponibil în parfumerii, începând cu luna iulie. Preţ EDT 50 ml – 316 lei

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.