Black Friday România a început! Reduceri de până la 70% la Notino

Super reducerile de Black Friday la Notino.ro au început pe 9 noiembrie 2020, dar nu te îngrijora dacă ai pierdut startul, pentru că, în acest an, campania se desfășoară pe parcursul a 3 săptămâni.

Oferta Notino Black Friday 2020 include produse de machiaj, îngrijirea părului, a tenului, a corpului, igienă dentară, parfumuri pentru casă și mașină, diverse cosmetice și multe alte produse de beauty. Reducerile nu vor înceta să te surprindă și se vor schimba de la o săptămână la alta!

Și, mai mult decât atât, liderul comerțului electronic din domeniul parfumurilor și al cosmeticelor din Europa Centrală și de Est oferă cadouri deosebite atunci când achiziționați produsele anumitor branduri, dar și livrare gratuită la sute de produse bestseller!

Ce trebuie să știi pentru Black Friday?

Notino Black Friday 2020

Da, ai auzit bine! Notino Black Friday 2020 vine cu reduceri de până la 70% la parfumuri, cosmetice și livrare gratuită la produsele selectate. Urmează recomandările de mai jos pentru te putea bucura de reducerile speciale organizate de Notino.ro între 9 și 29 noiembrie 2020:

  • Fă-ți o listă cu persoanele cărora vrei să le faci cadouri în următoarea perioadă. Black Friday România este startul sezonului cumpărăturilor de Crăciun!
  • Plasează toate produsele tale preferate în Wish List sau în coșul de cumpărături ca să observi imediat dacă acestea beneficiază de reduceri speciale.
  • Produsele noastre au deja prețuri foarte bune, așa că un discount poate face ca stocurile să se epuizeze în scurt timp de la deschiderea sesiunii de cumpărături. Ca să nu ratezi promoțiile, abonează-te la newsletter sau la notificări pe rețelele de socializare ale grupului Notino România pentru a fii printre primii care află de produsele intrate la reduceri.
  • Știai că 63% din totalul cumpărăturilor online din România au fost efectuate de pe mobil în 2019? Descarcă aplicația Notino pentru a avea totul la îndemână, chiar și atunci când ești în mișcare!

Vezi oferta Black Friday 2020 pe Notino.ro

Notino, în al 17-lea an de existență

Magazinul online Notino, care și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 16 ani, activează în 24 de țari, reușind să expedieze până la 100.000 de colete pe zi, și are magazine fizice deschise în capitalele sau orașe mari din România, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, Germania, Austria, Bulgaria și Ucraina.

Din oferta Notino, care cuprinde peste 55.000 de produse de la 1.150 de branduri, puteți opta fie pentru produse de nișă de la case de parfum care se pot lăuda cu o tradiție de sute de ani în domeniu, fie pentru diverse creații ale unor designeri celebri. Pe lângă parfumuri și cosmetice, în 2020, Notino.ro v-a pregătit numeroase reduceri la produsele pentru casă, cum ar fi, spre exemplu, accesoriile pentru aromaterapie, lumânările parfumate handmade sau odorizantele pentru mașină, printre altele.

Poți oricând să te alături comunității amatorilor de beauty Notino România pentru a putea revendica cele mai importante discounturi și oferte speciale!

 

 

Sursă: agenția PROMOdesk

Foto: Notino

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.