Mult negru, sclipici și culori metalice. Trendurile lui 2018 în materie de machiaj

Sperăm că nu te-ai săturat de sclipici, pentru că este elementul-vedetă în materie de machiaj anul acesta. Iluminator în nuanțe aurii, glossuri cu sclipici, dar și eyeliner-ul negru-cărbune sunt elementele care definesc anul 2018.

Iată ce nu trebuie să-ți lipsească din trusa de machiaj, dacă vrei să fii în trend anul acesta. Nu uita însă că la baza oricărui machiaj reușit stau niște pensule și aplicatoare pentru machiaj de calitate. Degeaba investești sume impresionante pe produse de makeup dintre cele mai scumpe, dacă instrumentele pe care le folosești în aplicarea acestora lasă de dorit.„Atacul“ dermatografului negru

Dermatograful negru-cărbune revine în forță în 2018 – readus în atenția fashionistelor de Marc Jacobs. Pentru a fi în trend, trasează o linie pe ambele pleoape. Poți să desenezi și o linie curbata, pe pleoapa de sus, care îți va mări vizual ochii sau să desenezi diferite forme. Orice ai face, nu te limita la clasica linie subțire.

Rujul clasic se întoarce în forță

După ani de zile în care gloss-urile au dominat piața și au fost menționate în sfaturile de machiaj ale specialiștilor de pretutindeni, 2018 este anul în care rujul clasic revine. Asta datorita lui Kylie Jenner, care a lansat recent o colecție de rujuri cu formulă cremoasă și hidratantă. Mai trebuie să menționăm că s-au vândut ca pâinea caldă și că fanele celebrei vedete de reality show au stat la coadă pentru a le cumpăra?

Sclipici, sclipici și iarăși sclipici

Sclipiciul va devenit elementul de rezistență al lui 2018, dacă e să ne luăm după ce se întâmplă momentan pe podiumurile de modă. Și nu vorbim doar despre sclipiciul integrat în produse de makeup precum rujul sau iluminatoarele. Vorbim inclusiv despre pietricele pe care tot mai multe femei le aplică sub gene, fixându-le cu lipici de gene false. Ai nevoie de răbdare și dexteritate, însă merită efortul. Efectul este spectaculos.

Nemuritorul auriu

Rihanna nu a inventat makeup-ul în nuanțe de auriu, însă a inventat iluminatoarele aurii, pe care le vei vedea probabil peste tot în următorii un milion și ceva de ani. La mare căutare este cel galben-auriu și metalic în același timp. Poți căuta inclusiv farduri de ochi în această nuanță de-a dreptul nebună.

Tenul foarte strălucitor

Dacă sclipiciul și tonurile aurii nu sunt de ajuns pentru voi, anul acesta aveți noroc. La mare căutare vor fi și iluminatoarele pentru ten pe baza de sclipici, concepute special pentru un ten strălucitor. Le poți folosi inclusiv ca baza de machiaj.

Makeup metalic

După ce am vorbit despre sclipici, tonuri aurii și baze de machiaj strălucitoare, probabil că nu o să te surprindă când îți vom spune că machiajul în tonuri metalice este și el în trendurile lui 2018. Un efect spectaculos îl va avea gloss-ul cu efect holografic aplicat peste rujul clasic.

Genele groase

Mascara aplicată în mai multe straturi, un trend al anilor ‘90, revine în 2018. A fost readus în prim plan de casa de modă Dior. Poți încerca și genele false peste care să aplici rimel.

Îți plac trendurile lui 2018 în materie de machiaj? Care este preferatul tău?

 

Sursa foto: Shutterstock.com

(P) Articol realizat împreună cu Sephora

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.