MTV Video Music Awards 2018 – Best Beauty Looks

By  | 

Care au fost cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu de la MTV Video Music Awards 2018 poți vedea aici, iar acum, este timpul să aruncăm un ochi peste cele mai memorabile beauty looks – machiaje și coafuri care ne-au plăcut în mod special la ceremonia organizată de MTV anul acesta.

Cardi B

Cardi B își continuă ascensiunea către un statut permanent de well dressed celebrity cu încă un look care țintește riscant, dar aterizează la fix – un machiaj în tonuri de mov ce se menține în estetica maximalistă a artistei, potențat nu numai de rochia pe care o poartă, ci care și face pereche minunată cu verdele smarald al bijuteriilor Lorraine Schwartz (în valoare de aprox. 4 milioane de dolari). Părul scurt nu face decât să încadreze și mai bine figura extrem de expresivă a lui Cardi, deci puncte bonus și pentru hairstyling.

King Princess

Gala MTV Video Music Awards nu este un eveniment atât de prețios precum, să spunem, gala Met sau cea a decernării premiilor Oscar, astfel încât vedetele își permit (și chiar sunt încurajate) să poarte nu neapărat ceva fancy, ci, mai degrabă, ceva fun. King Princess a ales o salopetă din denim și păr cu aspect 100% natural, finishing touch-ul fiind cel mai de efect, sub forma unui fard oranj aprins.

Jennifer Lopez

J.Lo și-a inspirat beauty look-ul din clipul „Ready For Tonight”, unul dintre cele mai memorabile videoclipuri ale sale – și bine a făcut, pentru că aproape două decade mai târziu, arată la fel de bine purtând extensii de păr XXL, gene imense și un glow senzual pe toată pielea.

Millie Bobby Brown

Millie are numai 14 ani, dar deja este un fashion icon în devenire – și nu numai. De la look-ul său din Stranger Things (cu capul ras în primul sezon și bucle dese în al doilea) până la look-urile pe care le adoptă la evenimentele red carpet sau în clipurile pe care le împărtășește cu fanii ei pe social media, Millie demonstrează de asemenea că stăpânește și arta unui beauty look ca la carte – machiaje și coafuri care nu numai că sunt de efect, ci sunt și potrivite vârstei ei, având o tentă jucăușă și dulce – un exemplu în acest sens e look-ul de la VMA-urile din acest an, care include bucle lejere și un makeup Sixties cu gene bine definite atât în partea superioară a ochilor cât și în cea inferioară.

Teyana Taylor

Teyana arată fierce cu părut scurt, tuns băiețește” (un detaliu care, paradoxal, îi accentuează feminitatea pentru că îi scoate în evidență trăsăturile feței) și rujul roșu aprins, aplicat precum în anii ’90, cu o bordură un pic mai închisă la culoare și un strat de gloss peste.

Shay Mitchell

Bronzul lui Shay Mitchell nici că se potrivea mai bine cu altceva decât cu un hairstyle care pare aranjat de valurile și briza mării- practic, cine nu ar vrea să arate pe red carpet ca și când tocmai s-a întors din vacanță? Big up pentru Shay și look-ul ei tropical chic.

Sza

Buclele naturale ale artistei (complet cu acele adorabile baby hairs) sunt superbe și nici că ar fi avut nevoie de vreo altă intervenție, iar machiajul este și el perfect on point – mult iluminator și un look glowy și dewy, proaspăt și tineresc.

Olivia Munn

Un look de reținut și reprodus până la sfârșitul verii – neapărat! Liniile de eyeliner mov de pe pleoapele inferioare ale Oliviei, care îi oferă un aer super fresh și îi scot în evidență nuanța ochilor.

Amandla Stenberg

Dacă te gândești să-ți faci breton, ia în considerare cât de cool arată versiunea micro a Amandlei. Și nu neglija nici cât de bine arată mixul dintre fardurile maro și cărămiziu, mai ales pe o piele bronzată sau natural măslinie.

Winnie Harlow

Winnie a transmis Naomi vibes cu părul ultra lung și drept, dar punctul focal au fost ochii, făcuți să pară cât mai mari și mai luminoși cu ajutorul unei doze generoase de fard auriu și seturi de gene interminabile.

Află aici care este lista câștigătorilor la MTV Video Music Awards 2018.

Foto: Getty Images

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *