Modele de manichiură în tendințe

Ai nevoie de idei pentru modele de manichiură? Poate cel mai așteptat moment al dezvăluirii tendințelor este acela în care afli cum să-ți porți unghiile.

Fie că mergi la salon sau te ocupi singură de unghiile tale, ești mereu în căutare de modele de manichiură pentru a avea mereu unghii în tendințe. Sigur că rețelele de socializare sunt o sursă bună, dar la bază stau tot tendințele propuse de marile case de modă, executate de cei mai faimoși nail-artists din lume. Iar acum le poți încerca și tu…

Animal print. 

Trezește felina din tine purtând pe unghii imprimeuri îndrăznețe de leopard sau tigru (@Cowan, @Plein), fie că-ți încerci îndemânarea și le pictezi chiar tu, fie aplicând folii (de transfer sau autocolante) ori unghii false.

Silver&Gold.

Atrage toate privirile cu o manichiură metalică (@Miller), pentru care vei folosi nu una, ci două nuanțe de lac – auriu și argintiu. Aplică prima nuanță, apoi folosește un burețel pentru a aplica cel de-al doilea lac metalizat.

Pietre prețioase. 

Dacă până acum te rezumai la o unghie de accent pe care s-o împodobești cu pietricele strălucitoare, sezonul acesta ai nevoie de provizii serioase, pentru întreaga manichiură. Ne-a inspirat în acest sens manichiura „bătută” în cristale negre (@Cowan).

idei de manichiură

Luxorise Folie transfer Animal Print, 4,90 lei; Rimmel London 60 Seconds Shine, nuanța Darling, you are fabulous!, 7,90 lei; Cupio Nail Lacquer In The City, Metallic Silver, 20 lei; Cristale Swarovski (Black Diamond, Graphite, Jet), 5,90 / 20 buc, Cupio.ro.

 

Grafitti. 

Combină toate culorile tale preferate în aceeași manichiură, folosind lacul clasic, folii de transfer, tatuaje pentru unghii sau stickere autocolante; ai atât de multe opțiuni, că-ți vine să schimbi designul în fiecare zi. Ce zici de combinația asta între albastru și roz (@Cowan)?

Un „pic” de mov. 

Culoarea asociată cu pasiunea, eleganța și luxul se regăsește în acest sezon pe unghiile lungi, perfect finisate, tăiate în stil „coffin” (@GCDS).

Forever Red. 

Dacă în manichiură există o tendință care nu coboară niciodată de pe podium, aceea este manichiura clasică, cu lac roșu. Se regăsește din belșug și în acest sezon, de la nuanțe vibrante de carmin, și până la tonuri profunde de burgundy (@Genny).

Praf de cobalt. 

După ce a dominat tendințele în machiajul ochilor câteva sezoane la rând, albastrul electric pune acum stăpânire pe manichiură (@Halpern). Și e absolut senzațional dacă aplici un lac mat incolor pe deasupra!

French twist. 

Manichiura franțuzească se reinventează în fiecare sezon, iar versiunea roz cu alb (@Moschino) este o surpriză plăcută. De fapt, ne-a inspirat să încercăm și cu alte culori…

Magie neagră. 

Unghiile negre fac din nou senzație pe podium, fie în manichiuri monocrome sau cu o unghie de accent (@Pucci), fie ca bază pentru imprimeuri „free-hand” (@Rag&Bone).

Albă ca Zăpada. 

Designerii s-au gândit și la sezonul imaculat, căruia poți să-i asortezi o manichiură diafană în nuanțe de alb și presărată cu perle și cristale la baza unghiei (@Valli).

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.