Modele cool pentru manichiura

Să te programezi la salon pentru o manichiură spectaculoasă? E o opțiune, însă noi ne-am gândit la altceva: ce-ar fi să ne-o realizăm singure? Dar nu fără ajutor; Catalina Stoica, co-owner/nail expert Beauty District ne va ghida pașii către… perfecțiune!

Grafisme
CUM SE FAC. „Pentru obținerea acestui design grafic, acoperă toata unghia în nuanța care dorești să fie în mijloc! După ce se usucă foarte bine (o oră), lipește un adeziv decupat în formă de triunghi, împărțind în mod egal spațiul pe laterale! Acum vopsește părțile neacoperite de banda adeziva în nuanțele dorite! Când se usucă, scoate banda adeziva și aplică un top coat!”
modele de manichiura
ALBASTRU. BeYu Long lasting nail lacquer (no 221), 33 lei
MOV. Anny Nail Polish, Dazzling Footwear, 47 lei, exclusiv la Douglas
ROȘU. Chanel Le Vernis, 589 elixir, 116 lei

Punct ochit
CUM SE FACE. „Aplică lacul galben pe toata unghia, apoi un strat de top coat, pentru ca prima nuanță să nu se amestece cu următoarea! Dupa ce se usucă, desenează semnul V cu o nuanță de lac mov, bine pigmentat, cu ajutorul unei pensule subțiri pentru pictură!”
modele de manichiura
GALBEN. Sephora Color Hit, Comic Time, 21 lei
MOV. Makeup Studio Nail Colour (5), 49 lei, exclusiv la Marionnaud50-50
CUM SE FACE. „Aplică pe toata unghia nuanța dorită în jumătatea de sus, lângă cuticulă, apoi un strat de top coat! Când cele două sunt uscate, aplică două straturi din celalată nuanță pe jumătatea dinspre vârful unghiei, cu pensula așezată orizontal pe unghie (sau cu ajutorul unei benzi adezive), dintr-o parte în cealaltă și din nou top coat!”
modele de manichiura
ROȘU. Bourjois So Laque Ultra Shine, Rouge Casino, 25 lei
VERDE. Anny Nail Polish, Green Ocean trip, 47 lei
MOV. MAC Studio Nail Laquer, Midnight Strata, 75 lei

Unghiul bun
CUM SE FACE. „Culoarea turqoise se aplică pe toată unghia, apoi, cu o pensulă cu vârful subțire, se conturează vârful și laterala exterioară a unghiei, cu nuanța mai inchisă”.
modele de manichiura
BLEU. Douglas Absolute Nails, Summer affair (37), 23 lei
ORCHID. Oriflame The One long wear nail polish, Night Orchid, 17,90 lei

Curbe periculoase
CUM SE FAC. „Mie-mi place foarte mult cum arată acest naildesign pe unghii pătrate, de lungime medie. Poți contura trecerea dintre cele două culori cu ajutorul unei pensule subțiri, cu albastru, apoi umple cu pensula normală spațiul conturat. Aplică lacul corai în același mod sau direct cu pensula originală. La final aplică top coat!”
modele de manichiura
ALBASTRU. L’Oreal Paris Miss Rebel Jeans effect le vernis, 13,5 lei
ORANJ. OPI Nail Lacquer, Where did Suzy man go, 39 lei

Eclipsă totală
CUM SE FACE. „Când unghiile au crescut și la baza unghiei se vede un loc liber, îl poți umple cu o nuanță mai deschisa, cu ajutorul unei pensule subțiri. Evită aplicarea culorilor închise la bază; fac unghia să pară… accidentată!”
modele de manichiura
GALBEN. Clinique Nail enamel, 70 and Sunny, 75 lei
BLEU. Avon Nailwear pro, Sea Breeze, 11,49 lei

Linie continuă
CUM SE FACE. „După ce nuanța de bază este foarte bine uscată, cu ajutorul pensulei obișnuite, trasează o linie suficient de lată de la baza unghiei și până la vârf! Dacă vrei ca nuanța să fie mai intensă, aplică înainte lac de unghii alb!”
modele de manichiura
VERNIL. Clinique Nail enamel, Hula Skirt, 75 lei
FUCHSIA. Nails Inc. Gel effect polish, Downtown, 75 lei

French… de culoare
CUM SE FACE. „Colorează toata unghia în nuanța dorită, iar dupa ce se usucă bine, cu o pensula de nailart sau cu pensula normală conturează vârful liber al unghiei cu altă culoare. Aplică la final top coat pentru uscare rapidă!”
modele de manichiura
ALBASTRU. Clinique Nail enamel, Splish splash, 75 lei
BLEU. Sephora Color Hit, Blah blah, 21 lei
BURGUND. Astor Lacque Deluxe (nuanța 380), 18, 9 lei

Jocuri de culoare
CUM SE FACE. „Aplică lacul lila pe toata suprafața unghiei, în două straturi, iar după ce s-a uscat, aplică lac galben și albastru pe vârful unghiei, pe diagonală, iar la final top coat.”
modele de manichiura
LILA. Maybelline NY Colorama, Berry Jam, 8 lei
GALBEN. Bourjois Vernis 1 Seconde Sunny day, 30 lei
ALBASTRU. Flormar Nail Enamel (425), 8 lei

Alinierea!
CUM SE FACE. „Trasează dungile colorate pe orizontală, cu ajutorul unei pensule subțiri, pentru nailart. Alege doua culori diferite și nuanțele mai deschise cu doua tonuri pentru a crea ombré”.
modele de manichiura
BLEU. Dior Vernis, Porcelaine, 120 lei
ALBASTRU. Melkior Nail Lacquer, Blue Royal, 29 lei
CYCLAM. Marionnaud Nail Lacquer, Fuchsia, 17 lei
ROZ. Lancome Vernis in Love, Sugar rose, 72 lei

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise