Mimeaza energia cu machiajul

By  | 

Repara pielea iritata

Improspateaza-ti tenul cu o crema hidratanta usor colorata sau cu fond de ten. Vei impusca doi iepuri dintr-un foc: hidratare si mascarea petelor sau a zonelor iritate. Pentru o aplicare uniforma, foloseste degetele. Incearca Collistar Rehydrating Soothing Treatment Tinted SPF 20 (pret: 127 lei).

Ascunde ridurile de expresie

Liniile acelea care iti flancheaza gura ca niste paranteze apar dupa o noapte in care ai dormit cu fata presata pe perna. Aplica peste ele un fond de ten cu efect de lifting imediat, ca Vichy Flexilift Teint (pret: 64,71 lei).

O privire luminoasa

Pune putin fard bej de-a lungul genelor inferioare, curbeaza-le pe cele superioare pentru ca ochii sa para mai mari si aplica mascara neagra (contrastul va face ca albul ochilor sa iasa in evidenta).

Mai incet cu bronzul

Cind ti se pare ca esti foarte palida, ai tendinta sa-ti “oferi” culoare cu ajutorul pudrelor bronzante. Ei bine, n-o face. O fata portocalie n-o sa pacaleasca pe nimeni, in plus, formulele de tip pudra iti pot lua din uleiurile naturale ale pielii. In schimb, o idee foarte buna este sa aplici un fluid iluminator ca No7 High Lights (pret: 59 lei), pe pometi, pe arcade, imediat sub sprincene si pe centrul nasului, pentru un aspect radios.

Alege nuante energizante

fardurile si rujurile in tonuri calde (coral, violet) iti inveselesc fata, fata de cele reci (albastru, mov) care te pot face sa arati stoarsa de energie. Daca buzele tale nu au foarte mult volum, foloseste un ruj cu calitati volumizatoare (Maybelline New York Watershine Volume XL, pret: 29,99 lei).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *