„Mi se adună fardul în pliurile ochilor!”

Ești invidioasă pe femeile care au machiajul întotdeauna perfect și nu înțelegi de ce lor nu li se adună fardul în pliurile ochilor? Poți arăta și tu la fel de bine ca ele dacă urmezi sfaturile noastre.

Trebuie să îți zic de la bun început că nu contează dacă folosești farduri cremoase sau pulbere, compacte, minerale sau coapte. Important este să investești în produse de calitate (a nu se citi scumpe) și să te fardezi corect.Iată ce trebuie să faci:

Pasul 1: Pregătește-ți tenul

Ține cont de ordinea corectă în care se aplică produsele de îngrijire și machiaj: după ce cureți tenul și folosești loțiunea tonică, aplică serumul. Apoi, aplică masca de ochi și cea de față. Așteaptă 2-3 minute pentru ca produsele să intre în piele.

Citește și: În ce ordine se aplică produsele de îngrijire și machiaj?

Pasul 2: Aplică un primer

Scopul acestui produs este să regleze producția de sebum, uniformizează zona pleoapei, intensifică nuanţa fardului şi, nu în ultimul rând, îmbunătăţeşte longevitatea acestuia. Încearcă-l și viața ta se va schimba!

Pasul 3: Aplică o bază pentru fard

De exemplu, un creion dermatograf în aceași nuanță cu fardul pe care îl vei folosi. Acest lucru funcționează cel mai bine în cazul unui machiaj smokey eyes.

Pasul 4: Aplică fardul

Folosește o pensulă specială pentru aplicarea acestuia și „tamponează” ușor pe pleoapă. Nu face mișcări stânga-dreapta și nu freca pensula!

Pasul 5: Folosește un setting spray

Ieftin și eficient, acest produs chiar face minuni! Dacă este de calitate, te va ajuta să ai un machiaj perfect toată ziua, deci nu va trebui să îți faci griji că fardul se adună în pliurile ochilor.

Citește și: Ce trebuie să știi despre primer

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.