Metode eficiente sa scapi de cearcane

Prea multe ore petrecute în faţa calculatorului, nopţile pierdute şi nerespectarea unui program fix de odihnă pot lasă o amprentă inestetică asupra chipului tau. Cearcănele sunt de cele mai multe ori un semn că nu dormi destul sau că te culci prea târziu. Acestea mai apar şi atunci când nu te hidratezi corect (nu bei doi litri de apă pe zi), dar şi atunci când nu ai o alimentaţie bogată în fructe şi legume (antioxidanţii din acestea ajută la limpezimea tenului). După ce ai luat în calcul toate aceste aspecte, poţi proba eficacitatea următoarelor remedii care luptă împotriva cearcănelor.

Cele mai bune măşti din fructe tomnatice

Uleiul de migdale este regenerant

Uleiul de migdale conţine substanţe nutritive care ajută la revigorarea ţesutului din jurul ochilor. Aplică-l pe o bucăţică de vată şi apoi tamponează-ţi pielea din jurul ochilor. Apoi masează-ţi zonele cu probleme pentru a intensifica circulaţia sanguină. Acest lucru ajută la reîmprospătarea pielii şi la o regenerare mai rapidă a celulelor. În ceea ce priveşte rezultatele, perioada de estompare a cearcănelor poate dura şi două săptămâni. Aşadar, trebuie să ai răbdare şi să persişti cu aplicările. Cert este că, după tratament, vei avea o privire mai strălucitoare.De ce să foloseşti machiaj mineral

Masca din roşie, cartof şi zeama de lămâie are efect iluminator

O metodă eficientă pentru prevenirea cearcănelor o reprezintă masca din pastă de roşie, cartof ras şi zeamă de lămâie. Roşia trebuie să fie bine coaptă, pentru a face un piure din aceasta (prin pasarea cu furculiţa). Amesteci toate ingredientele şi apoi aplici preparatul în strat gros pe pielea din jurul ochilor. Laşi masca să acţioneze 20 de minute, după care o îndepărtezi cu apă călduţă. La final, te poţi şterge cu o dischetă demachiantă înmuiată în ceai de albăstrele.

5 reguli pentru micşorarea porilor

Rondelele de castravete şi pliculeţele de ceai verde fac minuni

Bucăţelele de castravete reci aplicate direct pe ochi diminuează cearcănele. La fel şi pliculeţele cu ceai verde. Acestea trebuie înmuiate pentru câteva secunde în apă clocotită. Apoi le soţi pe o farfurie şi le laşi să se răcescă puţin. Când sunt călduţe aplică-le pe ochi. Ceaiul verde are proprietăţi extraordinare asupra pielii cu probleme, graţie antioxidanţilor. Aceştia ajută la regresia procesului de îmbătrânire şi la retragerea pungilor de sub ochi. Repetă procedura de trei ori pe săptămână, timp de două-trei luni şi vei vedea că funcţionează. Trebuie doar să ai răbdare!
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.