Mereu aceeaşi coafură? Schimb-o chiar acum!

By  | 

Aceste câteva schimbări minore pot fi făcute fără efecte majore, dar cu impact estetic!

DE LA BRETON LA… NIMIC

Tăietură inteligentă. Menţine bretonul în forma ideală pentru creştere (şi departe de a intra în ochi) scurtându-l pe mijloc şi lăsându-l mai lung pe margini. Bonus: în timp, poţi să-l dai pe după ureche, spune celebrul hair-stylist Harry Josh.

Moduri de a-l ascunde

#1 Dă-l pe spate. Foloseşte gel cu grad mare de fixare, precum cel din imagine, pe părul umed, apoi usucă-l pieptânându-l spre spate şi integrează-l în frizura aleasă (coadă, coc sau wet look).

Wella Eimi Sculpt Force Flubber Gel, 65 lei

#2 Camuflează-l. După ce a mai crescut un pic, schimbă gelul cu o cremă light pentru coafat şi usucă-ţi părul orientându-l spre urechi folosind o perie rotundă care să-l integreze printre firele mai lungi.

Sebastian Professionnal Stylixir, 95 lei

#3 Împodobeşte-l. Agrafele delicate, împletiturile tip coroniţă sau bentiţele te pot salva pentru a-ţi ascunde bretonul în creştere, spune Matt Fugate, stylist în cadrul salonului newyorkex Serge Normant at John Frieda.

H&M Agrafe pentru păr, 16,90 lei

Fără regrete

Tentată de breton?

Foloseşte unul fals, îi trebuie doar câteva secunde să „crească”. Unul din păr natural, apropiat de nuanţa părului tău, o să te coste de la 79 lei, însă chiar merită, întrucât extensiile din păr natural pot fi coafate, spre deosebire de cele sintetice, care se topesc dacă foloseşti placa sau ondulatorul.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de ianuarie a revistei Cosmopolitan.

Foto: Guliver/Getty Images, Imaxtree, PR. Text: Ana-Maria Prunariu

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *