Mascara cu beneficii

Nu-i așa că, oricât de bine s-ar descurca, vrei mai mult de la mascara ta? Ei bine, chiar poți avea super-rezultate dacă iei în calcul…pasul doi! Iată câteva perechi de succes!

PREGĂTIREA: Ia curba! Adică… nu ignora ondulatorul de gene; folosește-l înainte să aplici mascara și obții deja un efect special.

Rezistență totală la apă
O ședință de cardio intens la sală, o bălăceală în piscină sau o partidă de amor sub duș nu trebuie să se sfârșească cu ochi de raton sau lacrimi negre. Mascara waterproof este esențială, iar aplicarea unei formule transparente la final face diferența.

mascara
Pasul 1. Bourjois Twist up the volume mascara waterproof, 47 lei
mascara
Pasul 2.The Body Shop Brow & lash gel mascara, 41 lei

Definire naturală
Aplică un singur strat de mascara pentru alungire (ar fi bine să optezi pentru una cu aplicator flexibil), apoi separă și piaptănă genele cu o perie specială pentru gene și sprâncene.

mascara
Pasul 1. Oriflame Very Me extendlash mascara, 9,99 lei
mascara
Pasul 2. Sephora Pro Brow comb, 45 lei

Culoare intensă
Mascara colorată nu garantează o nuanțare intensă (din cauza culorii închise a genelor). Secretul: îmbracă-ți genele cu un strat de bază/primer pentru gene, care să anuleze nuanța genelor, apoi aplică formula colorată.

mascara
Pasul 1. e.l.f. Mascara Primer, 22 lei
mascara
Pasul 2. Chanel Le Volume de Chanel, Khaki bronze, 161 lei

Gen „false!”
Pentru seri în club sau evenimente speciale, îți dorești gene lungi și bogate, fără să-ți aplici unele artificiale. Poți obține acest efect aplicând mai întâi un rimel pentru îndesire/volum. Așteaptă 30 de secundă și continuă cu una pentru alungire.

mascara
Pasul 1. Dior Diorshow Black out volume mascara Khol, 149 lei
mascara
Pasul 2. Clarins Be Long mascara, Black, 101 lei

CITEȘTE ȘI: Cum se folosește corect mascara

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise