Manichiuri inspirate DIY

Te-ai săturat de manichiurile monocrome și n-ai de gând să plătești pentru ideile altcuiva (la salonul de manichiură)? Ce zici de niște modele inedite, realizate cu… ce ai prin casă? O să fii uimităcde rezulta!

Sigur că ai putea să folosești stickere pentru unghii, există modele variate, însă știm bine că acestea nu rezistă la fel de bine precum o manichiură cu lac, iar dacă folosești un finish cu rezistență mai mare, nici nu știi când trece săptămâna și manichiura ta e încă intactă. Și dacă tot te pui pe treabă, iată ce modele inspirate am găsit noi pe Pinterest:Dungi metalice
Dungi metalice. Poți folosi fragmente din beteala pe care o pui an de an în bradul de Crăciun; doar taie câteva fâșii cât latul patului unghiei, pe care le așterni ușor cu penseta înainte să se usuce lacul de dedesubt. După ce se usucă, presează ușor cu degetul și aplică un lac transparent.

Pinterest manicure  (2-3)
Unghii marmorate. Ai nevoie de o nuanță de lac, sau două apropiate (pentru modelul de marmură gri, aplic-o pe cea deschisă și imediat pete din cea mai închisă, ca să fuzioneze), cu care să-ți colorezi unghiile. Așteaptă să se usuce și folosește o pensulă subțire pentru pictură să-ți desenezi crăpături fine, pe care le poți dubla pe alocuri cu argintiu sau auriu. Așteaptă se se usuce complet și apoi aplică un lac transparent.

manichiura cu dantela
Dantelă prețioasă. Decupează zece bucăți de dantelă subțire, după forma unghiilor tale. După ce le lăcuiești în culoarea dorită și le usuci, aplică adeziv transparent pentru unghii false și lipește fragmentele, apoi așteaptă să se usuce. Cu o forfecuță de unghii, taie marginile rămase pe dinafară și apoi aplică lac transparent.

Pinterest manicure  (6)
Mani-school. Imprimă-ți pe unghiile albe (sau crem) orice vrei, de la hărți (super cool), cuvinte încrucișate, sudoku sau frânturi de știri din ziare. Se procedează exact ca și în cazul dantelei, doar că nu trebuie să folosești ca bază un lac alb, peste care să lipești bucățile de hârtie înainte să se usuce complet, astfel încât să rămână doar tușul imprimat, apoi aplică lac pentru finisare.
manichiura cu hartie de ziar

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise