Manichiura sexy pentru Revelion cu sclipici (tutorial video)

Oriunde ai petrece noaptea dintre ani, vrei să arăţi la fel de bine ca o vedetă pe covorul roşu. Din acest motiv, ţi-am pregătit un tutorial de manichiura sexy pentru Revelion cu sclipici, care te va face să ieşi în evidenţă la orice petrecere vei merge.

Pentru început, curăţă bine unghiile cu un dizolvant fără acetonă, apoi cu puţin oţet, pentru a îndepărta orice urmă de ojă sau sebum. Apoi, aplică base coat.Cum sa ai manichiura perfecta de sarbatori

Continuă cu unul sau două straturi de ojă argintie, în funcţie de cât de opacă este oja. Apoi, pune puţin sclipici argintiu pe o hârtie. Poţi aplica sclipiciul pe toate unghiile, acoperind toată suprafaţa unghiei, pentru un look mai extravagant, doar pe câteva unghii sau doar pe vârful lor. Decizia îţi aparţine!

Aplică un strat de lac transparent pe unghii, apoi aşează fiecare deget peste sclipici, pentru ca acesta să se lipească pe unghii. Întoarce puţin degetul pentru ca sclipiciul să ajungă şi pe margini. Curăţă apoi sclipiciul care s-a lipit pe deget, în jurul unghiei.

Repetă acest pas pentru fiecare unghie, apoi aplică un top coat pentru ca sclipiciul să nu cadă, dar şi pentru un finish neted.

Cum alegi nuanta de oja care ti se poriveste

COSMO tip: Dacă porţi unghii false şi nu ai timp să mergi la manichiură înainte de petrecere, poţi folosi sclipici pentru ca unghiile tale să arate ca noi. Folosind metoda de mai sus, aplică sclipici la baza unghiei, pentru un aspect ombre.

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi şi tu această manichiură deosebită.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.