Manichiura in tendinte

By  | 

Dacă te întrebai ce se mai poartă în materie de manichiură, îți vom face chiar acum un scurt rezumat vizual. Iată cele mai cool unghii de pe podium.

Show-ul unghiilor este impresionant în acest sezon, și nu numai prin design pestriț (Au jour le Jour, Ashish, Daks, Desigual, Kenzo, Scott), reprezentări grafice cu negru pe alb sau direct pe unghie (Daks, Mabille, Kenzo, Kornejo, Koma), dar și prin multitudinea de culori (roșu, bordeaux, albastru, gri, bleu, etc., dar și deja obișnuitele exteme alb și negru uniform).

manichiură
CUM SE FACE: Aplică lacuri în diferite culori deschise pe unghii, apoi așteaptă să se usuce complet și lipește bandă adezivă pe jumătate de unghie. Aplică un lac de contrast pe partea rămasă descoperită, iar după ce se usucă, îndepărtează banda adezivă. Netezește suprafața unghiilor cu un lac incolor.

    manichiură
    CUM SE FACE: Vopsește-ți unghiile cu un lac auriu sau în nuanța cuprului și așteaptă să se usuce bine. Aplică apoi pete albe de lac mat. Cu o pensulă subțire, aplică lac negru parțial peste petele albe, până ce acestea capătă aspect de pene.

manichiură
CUM SE FACE: Aplică pe unghii un lac nude și așteaptă să se usuce. Revino cu un strat de ojă într-o nuanță mai închisă de bej și desenează un fel de clepsidră pe unghie. Apoi folosește o cariocă neagră pentru design cu care să faci conturul clepsidrei. La final, după ce se usucă bine, aplică un lac incolor.

CITEȘTE ȘI: Manichiuri inspirate de dulciuri

Comments

comments