Manichiura in degrade pentru Valentine’s Day (tutorial video)

Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a unei femei şi pe bună dreptate! O manichiură impecabilă poate spune mai multe despre tine decât o ţinută scumpă şi un machiaj realizat cu farduri scumpe.

Este normal ca de Valentine’s Day să vrem să arătăm deosebit, dar cum rămţne cu unghiile? Ce-ar fi ca anul acesta să ai şi o manichiură specială? Dacă oja roşie ţi se pare deja banală, iar cea neagră prea dramatică, poţi încerca o combinaţie între cele două.Iată cum să creezi o manichiură în degrade folosind roşu şi negru:

Pentru început, aplică un strat de base coat, pentru a-ţi proteja unghiile, dar şi pentru ca oja să reziste mai mult. Apoi, aplică un strat sau două de ojă roşie pe toată unghia.

După ce oja roşie s-a uscat bine, a venit timpul pentru oja neagră! Vei avea nevoie de un bureţel (poţi încerca cu diferite tipuri, pentru a vedea care te ajută să creezi look-ul final perfect) pe care vei aplica oja. Nu e nevoie să pui multă! O picătură de ojă ajunge. Aplică cu grijă oja neagră, cu ajutorul bureţelului, în special pe vârful unghiei, ducându-te uşor în sus, spre mijloc.

Nu îţi face griji dacă te-ai murdărit puţin în jurul unghiei cu ojă, este normal. Totul se rezolvă cu un beţigaş de urechi îmbibat în acetonă.

Ce a fost mai greu a trecut! Acum nu mai trebuie decât să aplici un top coat şi eşti gata pentru cina romantică de Valentine’s Day!

COSMO tip: Dacă ai deja unghiile roşii, dar oja a sărit puţin la vârfuri şi nu ai timp să îţi refaci manichiura, poţi folosi acest truc rapid pentru ca unghiile tale să arate ca noi!

Mai jos poţi viziona un tutorial video foarte reuşit unde vei vedea toţi paşii pe care trebuie să îi faci. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.