Manichiura de superstar

By  | 

Unghii false?

Mai bine… nu! Trecand peste faptul ca poti avea unghii lungi instant, fara sa le mai cresti, acest tip de manichiura nu avantajeaza chiar pe toata lumea.

In plus, majoritatea manichiuristelor lasa unghiile false atat de mari, incat poti fi usor confundata cu una dintre iubitele lui Dracula. Desigur, exista situatii in care aceasta este singura modalitate de a avea unghii lungi – atunci cand se rup foarte usor sau cand ai obiceiul sa-ti rozi unghiile… la propriu.

In rest, unghiile lungi chiar nu se justifica. Nu mai sunt de mult la moda si nici practice nu sunt. Mai poti folosi calculatorul sau telefonul cand tastatura este la 10 cm de degete? Sau mai poti deschide usa de la casa fara sa ceri ajutorul cuiva?

XXS sau XXL?

Anul acesta, a mers mai mult XXS decat XXL. Nici lungimea medie nu e rea, atunci cand alegi ojele in tonuri nude sau cele ale pamantului. Dar daca te-ai decis pentru o nuanta de tare – fie ea violet, rosu inchis sau chiar negru – cel mai bine este sa-ti tai unghiile razant la varful degetelor.

In ceea ce priveste lacurile metalizate, le poti folosi si pe unghii mai lungi, cu o conditie: sa fie frumoase si bine ingrijite. Nu uita ca acest tip de oja accentueaza foarte mult unghia si face vizibil orice defect.

French manicure

Stilul French Manicure este intotdeauna la mare cautare pe timpul verii. De fapt, apelam la el mai tot anul, pentru ca este un stil clasic, care nu se demodeaza niciodata.

De cateva sezoane insa, designerii nu ii mai acorda prea mult interes, in ciuda marii popularitati de care se bucura. In schimb, au castigat mult teren lacurile de unghii mate, colorate in nuante tari.

Daca nu poti rezista fara manichiura french, incearca sa nu o faci atat de vizibila. Spune-i manichiuristei tale sa aiba grija ca diferenta dintre albul aplicat pe varful unghiei si lacul de baza sa nu fie prea mare.

  • RECOMANDARE: Daca vrei sa-ti faci singura manichiura frantuzeasca, cauta setul French Manicure de la JA-DE [pret: 23,10 lei] sau colectia French Manicure de la RIMMEL [pret: 11,99 lei].

Cum atingi forma perfecta

Pentru unghiile foarte scurte este bine sa urmaresti linia fireasca de crestere, iar pentru cele mai lungi, idealul nu mai este forma patrata, ci ovala. Asadar, renunta la unghiile patrate si revino la clasicele forme perfect ovale. Este un nou look care avantajeaza chiar si mainile cu unghii mai putin frumoase.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *