Manichiura de sarbatori cu bradut si zapada

Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei, iar o manichiură impecabilă face o impresie foarte plăcută. Mai mult, dacă îţi colorezi unghiile în tonul sărbătorilor, toată lumea te va admira.

Însă nu toate avem timpul sau banii necesari pentru a face o vizită manichiuristei înainte de petrecerea de Crăciun, aşa că ne mulţimim cu acelaşi model pe care îl purtăm zi de zi… Dar cum ar fi să îţi faci singură o manichiură specială?Craciun 2014: obiceiuri si traditii romanesti

Pentru început, aplică pe unghii un base coat, lasă să se usuce, apoi foloseşte o ojă bleumarin. Cu ajutorul unui bureţel, crează un model ombre astfel: aplică ojă albastră pe bureţel şi tamponează uşor unghia, mai uşor spre mijloc şi mai apăsat spre vârf, pentru un efect în degrade. Nu îţi face griji că te vei murdări pe margini, te poţi şterge cu un beţişor de urechi îmbibat în acetonă.

După ce ai aplicat un lac transparent şi ai lăsat să se usuce, desenează cu grijă cu un instrument special un brăduţ alb pe o unghie, iar pe celalalte fulgi de zăpadă. După ce oja s-a uscat, aplică un top coat.

Iar asta este tot! Nu-i aşa că e simplu? Nu ai nevoie decât de puţină răbdare, însă chiar dacă greşeşti e ok – poţi şterge oricând unghia şi o poţi lua de la capăt.

Craciun 2014: targuri de Craciun in Bucuresti

Cu o astfel de manichiură vei ieşi în evidenţă cu siguranţă la petrecerea de Crăciun, mai ales că este făcută chiar de către tine. Şi, cine ştie, poate prietenele tale chiar te vor ruga de acum să le faci şi lor unghiile!

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi şi tu această manichiură deosebită.

Tu ce modele de manichiură de sărbători ai vrea să încerci?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.