Manichiura 2.0 – inovații care schimbă totul

Se pare că nu ești singura care caută cu înfrigurare soluții smart pentru unghii demențiale! Iată cele mai așteptate invenții în materie de manichiură:

 

  1. Cea mai rapidă manichiură din lume: lacul de unghii spraymanichiura

Nails Inc. a revoluționat industria de frumusețe cu lacul de unghii sub formă de spray, ce permite colorarea unghiilor dintr-o singură mișcare, în 3 pași simpli:

  • Aplici obligatoriu lacul bază pe toate unghiile.
  • Pulverizezi culoarea (deocamdată s-au lansat doar două nuanțe – argintiu și roz).
  • Aplici un strat de top-coat, aștepți să se usuce și apoi îndepărtezi culoarea de pe piele cu ap de la robinet.

CE NU NE PLACE… Stocul se epuizează rapid!!!

manichiura

În spatele mâinii se află nimeni alta decât…  Alexa Chung, ambasadoarea brandului!

 

  1. Oja care dispare la spălat7a889a439a8a6d745f401a242ec91f43

Nu e o noutate pe piață, în sensul că fetițele de nici cinci ani folosesc lac de unghii lavabil de dinainte să meargă în picioare! Varianta pentru adulți vine tot de la Nails Inc., lacul H2Go (7-free, deci super-safe), care iese la spălat (mă rog, nu chiar ușor, că nu-și face nimeni unghiile după fiecare contact scurt cu apa).

 

  1. Casca de protecție pentru unghiimanichiura

Pe astea le-am fi inventat noi cu siguranță, dar ne-a luat-o cineva înainte. Dopurile de protecție pentru unghii servesc la protejarea unghiilor (există și pentru pedichiură) proaspăt lăcuite împotriva zgârierii. Ce e amuzant la ele… au găuri pentru a-ți putea folosi telefonul sau pentru a putea scrie la computer!

 

  1. Unghii holograficemanichiura

Cea mai nouă obsesie pe Instagram – #ShatteredGlassNails – presupune crearea efectului de sticlă sau oglindă spartă… pe unghii. Nu-ți trebuie decât un pic de îndemânare, un lac extra-lucios și câteva bucățele de celofan tăiat în triunghiuri de diferite mărimi, pe care să le așezi ca pe niște cioburi pe unghia colorată într-o nuanță apropiată de cea a foliei.

 

  1. Nail Mixology  manichiura

Ok, să zicem că anul ăsta te măriți sau ceva… și vrei ceva special, of course. Poți începe cu o culoare personalizată pentru unghiile tale. Pentru 50 de lire sterline, Palette London îți poate crea nuanța pe care tu o ceri (le poți trimite o imagine digitală ori o mostră de… ce vrei tu). Sau îți poți comanda kitul lor cu 5 culori de bază, din care să-ți creezi mereu altă culoare de lac de unghii.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.