Make-up romantic pentru Dragobete (tutorial video)

Dacă vrei să ieşi în oraş cu iubitul tău de Dragobete, cu siguranţă vrei să arăţi de milioane! Fie că nu prea de pricepi la machiaj sau nu obişnuieşti să îl foloseşti în mod excesiv, tutorialul pe care ţi-l vom prezenta azi este unul simplu, romantic, uşor de făcut, dar care îţi va pune în evidenţă privirea.

Hai să începem!De obicei recomandăm începerea machiajului cu ochii, pentru a putea curăţa mai bine firicelele de fard ce pot cădea sub ochi, dar de data aceasta nu este nevoie, pentru că nu folosim farduri închise la culoare.

După ce ţi-ai curăţat şi hidratat tenul, aplică un fond de ten în nuanţa potrivită ţie. Nu uita să îl foloseşti şi pe gât, pentru a arăta cât mai natural! Apoi, dacă este nevoie, foloseşte un anticearcăn, după care fixează totul cu o pudră translucidă şi conturează pomeţii cu blush.

50 shades of grey VIDEO make-up tutorial

În continuare, conturează sprâncenele, dar ai grijă ca acestea să arate cât mai natural.

Şi am ajuns la ochi. După ce ai aplicat primer, foloseşte un fard roz deschis mat pe toată pleoapa mobilă. Pentru a deschide privirea, aplică la colţurile externe ale ochilor un fard alb perlat. Foloseşte acelaşi fard şi sub sprâncene.

Cu ajutorul unei pensule de blending curate, difuzează fardul roz. Aplică apoi puţin fard strălucitor pe pleoapa mobilă, dintre colţul interior al ochiului spre mijloc.

Apoi, foloseşte un tuş negru lichid sau gel pe linia genelor şi în continuarea acestora, pentru un efect elegant şi discret de cat eye.

Machiaj iluminator pentru Valentine’s Day

Acum a venit momentul să ne ocupăm de gene. Foloseşte rimel, apoi aplică, dacă vrei, şi gene false, dar ai grijă să alegi unele cât mai naturale. 

Pe buze foloseşte un ruj roz şi aplică puţin gloss transparent pe centrul buzelor, pentru un efect de buze mărite. 

Asta este tot! După cum vezi, am folosit minimum de produse şi totul este foarte simplu. Acest tutorial este perfect pentru femeile care nu obişnuiesc să poarte un machiaj prea dramatic, aşa cum am spus şi mai sus, dar care vor să îşi accentueze feminitatea în seara de Dragobete.

Nu mai rămâne decât să alegi o ţinută deosebită, să îţi aranjezi părul şi să te distrezi la întâlnire!

Mai jos poţi viziona un tutorial video care te va învăţa cum să creezi acest look.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.