Machiajul perfect in functie de lumina

By  | 

Locul faptei: in casa

Lumina fluorescenta are o componenta verzuie, care da pielii o tenta galbuie. Indiferent de coloratia tenului, foloseste un fond de ten intr-o nuanta calda, aurie, si intinde un blush de nuanta piersicii. Renunta la tonurile pamintului, pentru ca luminile fluorescente le fac sa arate murdar.

Asadar, inlocuieste frumusel fardurile caramizii si gloss-urile bej cu tonuri mai diafane de roz piersica (ce anuleaza aceasta tenta verzuie).

Locul faptei: afara

Totul este mult exagerat la lumina naturala. Asa ca, aplica un fond de ten transparent si stai linga fereastra atunci cind te machiezi, ca sa nu ai surprize. La fel de incontrolabil poate fi si blush-ul, pentru ca te poti trezi cu obrajii in flacari.

Make-up artistii de top, precum Holly Mordini, recomanda fardul de obraz crema sau gel, care se uniformizeaza mai bine pe piele si arata mult mai natural decit cele sub forma de pudra.

Locul faptei: noaptea, la club

O baza mata este super in luminile tari, stroboscopice din discoteci. Aceste spoturi pot face pielea sa luceasca prea tare. Pudreaza pleoapele cu farduri metalice si impodobeste-ti buzele cu un rosu aprins de mare senzatie. Intinde putin fard iluminator pe pometi, pe arcade si pe virful nasului, ca sa faci tenul sa straluceasca in intuneric – pe toate zonele care merita accentuate.

Locul faptei: la lumina luminarii

In traducere libera: un loc extrem de romantic! Lumina luminarilor incalzeste trasaturile si uniformizeaza imperfectiunile. Echilibreaza acel efect de stralucire amestecind putina lotiune sidefata cu un fond de ten transparent. (Insa nu apela la autobronzante, pentru ca tenul va arata patat.) Pe pleoape ar fi super un fard indigo. Finiseaza apoi buzele cu putin gloss.


Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *