Machiajul nude – vedeta sezonului

Ți-e teamă să adopți un look natural? Poate te vom convinge spunându-ți că machiajul nude este din nou vedeta sezonului pe podium. Urmează acești pași și rutina ta matinală va deveni… mai scurtă și mai productivă.

 

Pregătește-ți tenul

Poți să aplici orice produs de machiaj, și nu va arăta perfect dacă tenul nu este bine curățat; folosește o perie electrică sau o lavetă de curățare facială pentru a-ți masa delicat tenul, în timp ce-l scapi de celulele moarte.

GlamGlow PowerCleanse daily dual cleanser, 137 lei
GlamGlow PowerCleanse daily dual cleanser, 137 lei

 

Asigură-ți machiajul în avans

Investește într-o bază de machiaj de calitate; aceasta va preveni strălucirea necontrolată a feței și va netezi imperfecțiunile, nemaifiind nevoie să o faci după aplicarea fondului de ten.

Diorskin Forever & Ever Wear makeup base, 240 lei
Diorskin Forever & Ever Wear makeup base, 240 lei

 

Uniformizează fondul

Aplică o cremă hidratantă, apoi așteaptă zece minute înainte să așterni fondul de ten. Adoptă și tu noua tehnică revoluționară, de inspirație coreeană – cushion – pentru o aplicare fără cusur a fondului de ten.

Sephora Wonderful cushion foundation, 96 lei
Sephora Wonderful cushion foundation, 96 lei

 

Corectează zonele problemă

Ascunde cearcănele și imperfecțiunile de pe restul feței folosind un corector high-definition, pentru a nu mai fi nevoită să le acoperi cu prea multă pudră ulterior (ceea ce e contrar conceptului de „nude”).

Make Up For Ever Ultra HD Concealer, 112 lei
Make Up For Ever Ultra HD Concealer, 112 lei

 

Definește-ți sprâncenele. Conturarea sprâncenelor îți transformă instant chipul. Dacă le definești imediat după aplicarea fondului de ten, vei constata că nu mai ai nevoie de prea mult machiaj.

 

Alungește-ți genele

Genele definite completează de minune un look nude, datorită contrastului creat între pielea cu aspect natural și firele închise și conturate. Pentru un look identic natural (dacă nu ai părul negru-corb), poți folosi mascara maro.

Astor Volume&24H curl mascara, 37,8 lei
Astor Volume&24H curl mascara, 37,8 lei

 

Conturează volumele. Aplică pe față un autobronzant progresiv, iar după machiaj, folosește o pudră bronzantă pentru a accentua zona „T”, cea pe care soarele o atinge discret când faci o plimbare pe faleză.

 

Colorează-ți pomeții

Alege un pigment cald pentru a-ți îmbujora discret obrajii, ca și cum ai fi făcut puțin efort fizic sub soare.

ArtDeco Talbot Runhof Spring'16 Collection Blush couture, 69 lei
ArtDeco Talbot Runhof Spring’16 Collection Blush couture, 69 lei
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.