Machiaj smokey eyes pentru Valentine’s Day (tutorial video)

Machiajul smokey eyes este dramatic, potrivit pentru seară, la cina romantică de Valentine’s Day. Am ales acest machiaj pentur că îţi pune în evidenţă ochii, indiferent de culoarea lor, făcându-te mai feminină şi senzuală. Chiar dacă ţi se poate părea complicat de realizat, este mult mai simplu decât crezi!

Vom începe, ca de obicei, cu aplicarea unui primer, pentru ca machiajul să dureze mai mult, iar culorile să fie mai intense. Aplică-l pe toată pleoapa.Ce trebuie sa stii despre primer

Cu o pensulă pufoasă, aplică puţn fard alb-murdar sub sprânceană. Apoi, cu o pensulă de ochi, aplică un fard negru mat pe toată pleoapa de sus, dar şi pe linia genelor de jos. Foloseşte o pensulă de blending pentru a estompa culoarea, în special în colţul extern al ochiului.

În continuare, aplică un fard alb sidefat sau argintiu la colţul interior al ochiului, pentru puţină luminozitate. 

Aproape am terminat! Nu mai rămâne decât să aplici rimel şi, dacă doreşti, gene false.

Cum sa ai un machiaj perfect

Acum că am terminat cu machiajul ochilor, să ne ocupăm de restul feţei. Foloseşte fond de ten, concealer şi pudră, pentru a fixa machiajul, ia rla final puţin blush şi iluminator.

Pentru că am pus în evidenţă ochii, vom folosi pentru buze un ruj nude, iar pe centru un strop de gloss transparent, care va face buzele să pară mai mari.

Iar asta este tot! Simplu, dar de efect! Tot ce trebuie să faci acum este să îţi alegi ţinuta.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.