Machiaj seducător pentru Valentine’s Day (tutorial video)

Ai ales deja ținuta pentru seara de Valentine’s Day și te-ai ocupat de manichiură, dar încă nu ai decis ce machiaj vei purta? COSMO te ajută cu câteva sfaturi, dar și idei, completate de tutoriale video.

Sfaturi pentru un machiaj de Valentine’s Day

Chiar dacă vrei să arăți ca scoasă din cutie în această seară, încearcă să nu aplici o cantitate foarte mare de machiaj. Orice bărbat apreciază femeile care se simt bine în pielea lor și a căror make-up arată natural, deci alege un fond de ten cu acoperire medie (sau chiar un BB cream, dacă nu ai nevoie de fond de ten) și acoperă micile imperfecțiuni cu un concealer.Nu uita, machiajul light te face să arăți vie și proaspătă, iar unul prea „greu” va scoate în evidență ridurile fine!

iluminator

Pe ce produse trebuie să te bazezi?

Orice machiaj reușit începe prin aplicarea primerului, iar dacă îți dorești un glow discret îți recomandăm să alegi unul cu particule iluminatoare.

Cleștele de întors gene te va ajuta să ai o privire seducătoare; alege-l în favoarea genelor false, mai ales dacă nu obișnuiești să porți.

Iluminatorul va oferi puțină strălucire naturală chipului tău, dar ai grijă să nu aplici prea mult.

Dilema multor femei este dacă să aplice sau nu ruj, în cazul în care vor merge la restaurant și pentru că se vor săruta cu partenerul. Cât timp ai un ruj foarte rezistent nu ar trebui să fie nicio problemă!

Citește și: În ce ordine se aplică produsele de îngrijire și machiaj? 

Idei de machiaj pentru Valentine’s Day

Cu un machiaj clasic, elegant, nu poți da niciodată greș. Ne referim, bineînțeles, la aspectul cat-eye și un ruj roșu aprins.

O altă sugestie COSMO este glitterul, care îți va scoate și mai mult ochii în evidență. Se potrivește perfect pe un machiaj smokey/cat-eye, ca în tutorialul de mai jos.

În cazul în care nu folosești de obicei prea mult machiaj și îți dorești doar să arăți grozav în această seară, dar fără a exagera, alege un smokey eye pe bază de maro.

Sperăm că îți sunt de ajutor aceste sfaturi și idei! Tu ce machiaj vei alege pentru Valentine’s Day?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.