Machiaj pentru tenul bronzat – tutorial VIDEO

Vara se apropie de final, dar rămânem cu un bronz frumos, pe care trebuie să învățăm să-l punem în evidență cu ajutorul machiajului.

Gradele rămân la fel de ridicate în termometru și în luna septembrie, ne avertizează meteorologii, așadar dacă nu ai avut timp să-ți faci un bronz uniform, sau vrei să-l mai intensifici (doar în timpul orelor sigure și neapărat cu factor de protecție) ai tot timpul necesar. În plus, ți-am pregătit un tutorial video care să te ajute să îți faci un machiaj simplu, care să îți pună tenul mângâiat de soare în evidență.Vezi aici tutorialul video cu trucuri pentru conturarea feței

Pe timpul verii ai nevoie de o rezistență îndelungată a fondului de ten, ne sugerează Mihaela Oarnă, make-up artist, așa că începe machiajul cu un primer, pe tenul curățat și hidratat în prealabil.

În sezonul cald este preferabil să alegem un fond de ten fluid, cu o acoperire slabă, care să pună în evidență suplețea naturală a tenului. Pentru aceasta, aplică cu degetele fondul de ten și întinde-l bine pe față și pe gât. Căldura degetelor va ajuta la o aplicare uniformă și un aspect proaspăt.

Nu uita de anticearcăn – adaugă-l atât pe pleoapa fixă cât și pe cea mobilă, folosind din nou căldura degetelor pentru a-l uniformiza. Fixează baza cu ajutorul unei cantitîți mici de pudră translucidă, doar în zonele în care ai nevoie. Evidențiază bronzul natural al tenului conturând pomeții și fruntea (zone atinse natural de soare) cu ajutorul unor perle autobronzante. Iluminatorul este prietenul cel mai bun al tenului bronzat, așa că nu te sfii să-l folosești în zonele cheie – pomeți, arcadă, vârful nasului și buza superioară.

Vezi aici tutorialul video pentru ochii verzi

Vara este preferabil sa purtăm un machiaj mai light al ochilor. Conturează discret sprâncenele cu o nuanță de fard apropiată de cea a părului tău, păstrând forma lor naturală. Pentru pleoape poți opta pentru o nuanță de auriu, aceasta completează minunat un ten bronzat. Aplică de-a lungul genelor o linie fina de creion negru apoi difuzează cu pensula, iar la final folosește mascara preferata.

Nu uita de ruj, într-o nuanță de vară, colorată, peste care poți să aplici și un strat de luciu.

Tu ce alte tutoriale dorești să realizăm? Care sunt cele mai mari dileme ale tale în ceea ce privește machiajul?

Vezi aici tutorialul video pentru ochii mici

Acest tutorial a fost realizat cu produse Oriflame România, mulțumim pentru sprijin!

Mihaela Oarnă – make-up artist

Alexandra Bădiță – model

Elena Stanciu – producător

Video România – video & edit

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise