Machiaj pentru o privire sexy

Daca nu ai aflat inca, iti spunem noi: privirea e cel mai sexy atu al chipului! Ochii tai magnetici se fac vinovati de toate, de modul in care esti perceputa si mai ales de numarul tipilor care intorc capul dupa tine.

Ultimele tendinte pun accent pe machiajul ochilor, asa ca nimic nu-ti mai sta in cale! Dupa cum ai chef, il poti convinge ca esti indrazneata si provocatoare, misterioasa si sexy, ori pur si simplu gata de o aventura! Cu machiajul potrivit, e mai simplu decit crezi!

Indraznet

Fardurile in nuanta jadului dau intensitate privirii, indiferent de culoarea ochilor. „Acest look este foarte cool si iti da multa atitudine”, spune Molly R. Stern, makeup artist celebru. Transmite urmatorul mesaj: „Nu mi-e teama sa-mi asum riscuri.”

Aplica mai intii un fard bej-oliv pe intreaga pleoapa, apoi contureaza ochii cu un creion verde, dupa care intinde conturul cu un betisor cu vata, ca sa dai acel aspect de „smoky eyes”.

Nu uita de mascara – atunci cind esti atrasa de cineva, clipesti mai des! Iar genele in nuante de negru accentueaza mesajul.

Ca sa echilibrezi acest look, alege pentru buze un rosu mai natural si nu exagera cu fardul de obraz.

Provocator

Tonurile calde de piersica iti dau acel look sexy, fara sa para ca ai stat prea mult in fata oglinzii. „De asemenea, confera acea stralucire care avantajeaza orice culoare de ten”, declara Stern.

Ca sa-ti mentii machiajul discret, dar in acelasi timp sa fii remarcata, iata ce ai de facut: intinde fardul de culoarea piersicii pina aproape de arcada si apoi accentueaza pliul pleoapei cu un fard roz.

Astfel, vei da privirii mai multa intensitate si vei face ochii sa para mai mari.

Contureaza pleoapele pe zona umeda cu un creion auriu, apoi finiseaza cu un strat de mascara maro-inchis.

Pudreaza pe obraji un fard intr-o nuanta coral-auriu, iar pe buze aplica un ruj trandafiriu, cum ar fi Maybelline Watershine Elixir (26 lei), in nuanta Vibrant Wine.

Misterios

Tonurile profunde de pruna invaluie privirea cu o umbra seducatoare – incitindu-l sa devina curios si sa doreasca sa te cunoasca mai bine.

Secretul acestui look ni-l dezvaluie Tracy Murphy, cea care a creat aceste trei stiluri. „Finiseaza machiajul cu ajutorul fardurilor sidefate, pentru ca cele mate pot pata pielea, si asta nu e deloc sexy!”

Asadar incepe cu un strat subtire dintr-un fard argintiu sidefat, folosindu-l ca baza pe pleoape. Aplica apoi un fard purpuriu-inchis, uniformizind bine in zona pliului.

Contureaza pleoapele superioare cu un creion negru (ca sa faci ochii sa para mai mari, nu insista pe cele inferioare, ci doar puncteaza foarte usor). Finiseaza cu trei straturi de mascara negru.

Pentru ca ochii sint foarte accentuati, alege un ruj intr-un ton mai deschis de roz-pruna, apoi pudreaza obrajii cu putin fard trandafiriu.

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.