Trucuri pentru un machiaj nude impecabil

Un machiaj care arată ca și cum n-ai purta machiaj? Adică, să arăți exact ca tine, dar… mai bine? Super, iată regulile!

machiaj nude

1 Uită de fondul de ten și folosește o cremă BB sau CC. Aceasta va uniformiza nuanța tenului, exceptând semnele particulare ale feței (alunițe sau pistrui), care vor rămâne la vedere. Aplic-o folosind o pensulă pentru fond de ten, pentru un finisaj neted.

2 Aplică o picătură de fard cremă în nuanța bronzului pe pleoape, folosindu-ți inelarul și estompează-l bine. Astfel vei anula nuanțele întunecate (pleoapele pot avea uneori o nuanță vineție), iar în plus, textura cremoasă va imita luciul natural al pleoapelor.

3 Ondulează-ți genele, apoi aplică o mascara neagră pentru definire, doar pe genele superioare. Rezumă-te la câteva aplicări, nu exagera.

4 Aplică un blush lichid în nuanțe naturale (peach, pink) pe pomeți și tapoteză cu degetul mijlociu pînă se estompează și fuzionează cu baza. Evită pudra (deci renunță și la fardul bronzant), deoarece oferă un indiciu clar că porți machiaj.

5 Alege un balsam transparent pentru a da volum și pentru a-ți hidrata buzele, dar uită de gloss – este pur și simplu mult prea strălucitor, nu pare natural.

6 Definește-ți sprâncenele cu un fard special, apoi piaptănă-le  în sus și fixează-le cu o mascara transparentă; contrastul creat între genele conturate și pielea „nude” va da feței un aspect finisat, bine conturat.

7 Acceptă cu seninătate complimentele referitoare la prospețimea chipului tău și zâmbește mai mult!

CITEȘTE ȘI: 5 erori care-ți pot sabota machiajul

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise