Machiaj mov pentru ochi caprui (tutorial video)

Nu ajunge ca machiajul tău să fie făcut perfect, ci trebuie să foloseşti şi culori care să îţi scoată în evidenţă ochii. Din fericire, persoanele cu ochii căprui sunt foarte norocoase, pentru că li se potrivesc numeroase nuanţe, una dintre ele fiind movul. 

Dacă eşti în pană de idei, ţi-am pregătit pentru azi un toturial pentru un machiaj sexy pentru ochi căprui: smokey eyes folosind mov, foarte potrivit pentru acest anotimp.Pentru început, vom începe ca de obicei cu aplicarea unui primer pentru ochi, care are un rol dublu: nuanţele vor fi mai intense, iar machiajul va rezista mai mult timp. Ai grijă să îl întinzi bine!

Apoi, cu o pensulă pentru blending, vom aplica un fard bej pe pliul pleoapei, iar la colţul extern al ochiului vom folosi aceaşi pensulă pentru a aplica un fard maro. Apoi, cu o pensulă subţire, aplică puţin fard mai închis la culoare la colţul extern, în forma unui V întors. Sub sprânceană, aplică cu pensula de blending un fard bej foarte deschis pentru a lumina acea zonă.

În continuare, vom folosi o pensulă pentru fard de ochi pentru a aplica un fard roz închis şi mov spre colţul extern al ochiului şi puţin spre mijlocul pleoapei. Pentru ca ochii să iasă în evidenţă, foloseşte alb pe centrul pleoapei şi spre colţul intern al ochiului.

Urmează apoi să folosim un creion de ochi negru sau un eye liner de aceaşi culoare la baza genelor, atât pe cele de sus, cât şi pe cele de jos. Ai grijă ca linia să nu fie prea groasă, nu vrem să intrăm prea mult peste culorile pe care le-am folosit.

Apoi, cu o pensulă subţire, aplică aceleaşi nuanţe de roz închis şi mov şi pe pleoapa de jos, cât mai aproape de linia genelor.

Următorul pas este să aplici mascara, iar dacă vrei un machiaj de seară poţi completa cu nişte gene false.

Acum nu mai rămâne decât să te ocupi de restul feţei aşa cum faci în mod obişnuit, cu fond de ten, concealer, pudră şi blush. Îţi recomandăm să îţi fardezi întâi ochii şi apoi faţa, pentru a putea şterge firicelele de fard ce ar putea să cadă sub ochi şi care ţi-ar ruina machiajul.

Pentru buze foloseşte un ruj nude.

Iar asta este tot! Simplu, nu?

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi un machiaj smokey eyes mov perfect.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.