Machiaj în tendințe – sezonul de toamnă-iarnă 20/21

Pentru un machiaj în tendințe, inspira-te din cele de mai jos…

Chiar dacă purtăm mască, machiajul rămâne marea noastră pasiune și plăcere, ba chiar obsesie. Așa că trebuie să te punem la curent cu ceea ce se poartă.

Un nou sezon în care frumusețea face show pe podium, în ciuda vremurilor complicate. Tendințe noi, reinterpretate, sau care se încăpățânează să nu coboare de pe podium sezoane la rând, noi le-am cuprins pe cel mai spectaculoase și, cel mai important, lesne de abordat.

Bird Cage (@Elie Saab)

Revenirea voaletei, foarte populară în urmă cu un secol, este cel mai neașteptat trend al acestui sezon (tulle negru la Brock și cu buline la Elie Saab, plasă neagră la Choceng, albă la Rodarte sau cu cristale la Giambattista Valli). Poart-o cu un machiaj nude & glowy și-ți vei transforma look-ul într-unul sofisticat și misterios.

Machiaj in Smokin`Hot (@Phillipp Plein, MaxMara, Zhang Toi)

Când masca e un „must” ochii pot spune multe despre machiajul tău. Smokey Eyes, cel mai fascinant mod de a-ți pune în valoare profunzimea privirii, nu necesită nici prea multă îndemânare și nici produse speciale. Ajută însă un… „fond” perfect luminos.

Lumini, umbre și culori

Ochii fac spectacol în acest sezon, cu pleoape intens colorate (@Self Portrait, Prabal Gurung, Altuzzara), asocieri contrastante și texturi diverse. Ne-a fascinat, ca de obicei, albastrul cobalt pe toată pleoapa superioară (@Tadashi shoji), creațiile grafice cu tuș (@Yamamoto), precum și inserțiile de folii metalice (@Adeam), glitter (@Vivetta) sau chiar perle delicate (@Fashion Hong Kong).

Buze atinse de culoare (@Arlington, Marc Jacobs, Ralph)

Pigmenții pentru buze au căpătat popularitate datorită rezistenței culorii. Partea și mai bună: nu trebuie să-ți faci griji pentru contur; sezonul acesta, se poartă buzele care arată ca și cum au fost implicate într-un sărut pasional. Asociază-le cu stilul „wet-hair”  și vei obține look-ul de party perfect.

Buze în culori tari

Lucioase sau mate, perfect conturate sau doar pigmentate discret, buzele se bucură de libertate (chiar și pentru puțin timp, acasă sau pe stradă, atunci când nu sunt acoperite de mască) și se exprimă în nuanțe super-saturate de corai (@Concept Korea), roșu (@MSGM), mov (@D&G), fuchsia (@Siriano), tonuri profunde de burgundy (@AnnaSui), maro sau chiar negru (@Laquan Smith). Pentru ocazii speciale, alege full glitter sau buze bicolore (@Lanvin).

Odă tenului impecabil

Nu ai nevoie de (prea mult) machiaj pentru a fi frumoasă, iar prezentările din acest sezon abundă în chipuri luminoase, cea mai mare parte a designerilor alegând să lase naturalețea să vorbească în locul machiajului pronunțat. Accentele constau fie în definirea genelor, fie în sublinierea pomeților cu pudre pentru contur (@Valentino), blush (@Michael Kors) sau bronzer (@Etro).

Manichiuri cu personalitate

Unghiile lungi, pictate în culori țipătoare sau cu detalii de impact, fac din nou deliciul amatoarelor de manichiuri spectaculoase. Se poartă combinații de texturi metalice (@Miller), glitter și cristale, animal print (@Plein) culori închise (@Gucci, Rag&Bone, GCDS, Halpern, Cowan). Nu lipsește nici vedeta paletei cromatice anunțată de institutul Pantone pentru anul 2021 – verdele „kale”. Unghiile sunt rareori scurte și mai degrabă lungi, ascuțite sau „coffin”-style.

FOTO: Imaxtree

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.